Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok ha a párotok megcsalna?
megbocsájtottam többször is, mert hülye vagyok.
ellenben az alkohol tényleg nem magyarázat, csak rossz kifogás.
Ahogy elnézem itt mindenki egy angyal, és irigylem őket. én egy olyan lány vagyok, aki él-hal a testi érintkezésért, fiúval, lánnyal, teljesen mindegy.
Ha józan vagyok nem gond, hű tudok maradni, de ez egy folyamatos harc. Ha iszom eltűnnek a határok. Ha magamnál vagyok kitartok, de konkrétan utólag tudtam meg, hogy félreléptem, mert nagyon becsíptem- ami igen, tényleg gázos. és ezzel az egésszel csak azt akarom mondani, hogy a pia nem kifogás és minden egyéb kamu, és örüljetek, hogy őszintén tudjátok ezt állítani,de azért nem mindenkire, nem minden szituációban ésatöbbi.
Szerintem ez egyszerűen nem így működik. én a páromnak bármikor megbocsátanék, mert olyan a kapcsolatunk. nincs általános szabályzat, hogy mi megbocsájtható, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!