Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ismerkedne velem?
Én egy kedves aranyos lány vagyok kevés önbizalommal.
Nem vagyok magas vékony vagyok nincs nagy cicim 75/B kosaras. Nagyon tudok szeretni odaadó vagyok a szerelmemmel kapcsolatban.
Békés megyében élek.
18 éves lány vagyok.
Ezek alapján milyennek könyveltek el?
Nem itt akarom megtalálni a párom csak kíváncsiságból írom ezt a kérdést. Mégis ki találja ezeket a tulajdonságokat vonzónak és szerethetőnek.
Komoly válaszokat szeretnék amikből tanulságot tudok levonni.
Hülyék bunkók kíméljenek.
Köszönöm szépen!
:)
Hu köszi utolsó kettő. 18/F neked milyen tulajdonságaid vannak?
Köszi :)
nem könyvellek el, de küldj egy elérhetőséget privátban
22f
itt az embered
Utolsó 19/F
Köszi :D ideálod?? Hmm... jó lenne
ám számít valamit a kor? :)
de ha szeretnél levelezni dobj egy üzit ;)
17/F
Köszike.
És igen számít a kor sajnos.
Eddig kettő barátom volt mind2 20-on felüi volt mert csak 20on felül vannak komolyabb emberek az én koromban nem találtam senkit vagyis ahol én lakok vagy nincsenek vagy elbújtak előlem :).
Ha valaki válaszol akkor írja már le azt hogy neki miért tetszenek az én tulajdonságaim meg hogy a neki milyen tulajdonságai vannak.
Köszi. Bocsi az utolós mondatom lehet értelmetlen :D
:)
ennyiböl nagyon szép és jónak tünik minden szoval gondolom ha nincs önbizalmad akkor azért, mert az a nem vagyok tul szép v mi, azt akarja jelenteni h csunya vagy
ha nem akkor buta (:
17-f
Tuti nem vagy 18!!
Ilyen hülyeségeket csak 12 körül szoktak írni. Hova jut az emberiség. Eladom magam a neten hejjjj
Szép!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!