Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Ilyen lánnyal lennétek kapcsolatban?
Van egy lány aki túlságosan féltékeny. Vagyis úgy mondom ő a barátnőm. A barátaimmal nem mehetek el szórakozni, gondolok pl. egy beülős helyre, 3-4en lennénk palik, és iszogatnánk és ennyi, semmi többb.
Ha el is mehetnék, akkor azt mondja hogy "én is megyek".
Jó, nem zavar jöjjön. De én úgy gondolom hogy ez szerintem mindenkinek szükséges meg fontos hogy néha a barátaival legyen egy kicsit az ember, Kikapcsolódjon egy picit, nem? Pl. Mondjuk 1-2havonta 1x.
De ő szerinte ez a kapcsolatba nem fér bele. Szerintetek sem fér bele ez egy kapcsolatba? Vagy én viszem túlzásba?
Megvoltak az okok ami miatt ilyen féltékeny lett, de akkor szinte együtt sem voltunk.
Most hogy osszejottunk már 4 hónapja, folyamatosan ez van.
Állandóan azt kell csinálnom amit ő mond, ha azt mondja aludjak ott nála akkor márpedig aludjak ott mert különben hiszti lesz.
Zavarja azt is ha én most picit telózom mert megnézek egy videót mondjuk.. Bele köt ebbe is. Semmi nem tetszik neki.
Az se ha nem irok vissza neki egyből messengeren, aztán akkor már neki áll hivogatni.. meg akkor hogy én biztos mással vagyok vagy beszelgetek... Most szerintetek ez normális? Vagy nekem kéne valtozzak?
Fu hát ez nagyon nem normális.
Sógornőm aranyos nő, de ő is ilyen. Teljesen el volt képedve, hogy mi külön is tudunk szórakozni. Ha sógor elmegy valahová nélküle akkor videóhívás (nem tudom mi ennek a neve) kötelező.
Ez kontrollálás, és később még betegesebbé válhat.
Vannak páran ilyenek, élettársam munkatársa pl. alig mehet bárhová, engedély kell hozzá. :O
Szerintem ezt te sem akarod hosszú távon.
Nőként is azt mondom, hogy ez nem normális. Az ilyen féltékenykedő, kontrollmániás emberek képtelenek felfogni, hogy pont ezzel a viselkedéssel fogják eltaszítani a másikat. Az sem ritka, hogy addig-addig rombolják a kapcsolatot, hogy a vége tényleg félrelépés lesz, aztán meg jön az önigazolás, hogy "ő előre tudta, megmondta".
És nem, nem lennék kapcsolatban ilyen emberrel. Valószínűleg 4 hónapig sem bírnám.
Miért ne férne bele egy kapcsolatba?
Nálunk volt, hogy barátnőm disco buliba ment én meg társastáncba, mert a barátai oda mentek én viszont nem szeretem a discot. Semmi gond nincs ezzel, pedig ez a te szempontodból sokkal húzósabb lenne, mint egy belülős dolog.
Ennyi szabadságot meg kell adni a másiknak. Mebízom a másikban annyira, hogy elengedjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!