Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En lennek a hibas mindenert?

Figyelt kérdés
2eve itthon vagyok a kislanyommal,iden tervezek visszamenni dolgozni.terhesseg elott 13oraztam de csak heti 3napot.igy jott ki a munkaidom 8orara.volt 3-4szabadnapom egy heten es 4 vagy 3napot dolgoztam de akkor reggel 7kor elmentem es este 11re ertem haza.a parom ezt a heti 3napot nem tekinti munkanak.azt mondja h en csak 3napot dolgozom egy heten.most meg csak itthon vagyok a gyerekkel.azt mondja h lusta vagyok es nem szeretek minden nap fozni.eddig ezeket viccelodeseknek fogtam fel de a napokban nagyon koran kellett elmennie dolgozni es vissza nyomta az orat.es en voltam a hibas amiert nem ebresztettem fel es amiert o vissza nyomta az orat.h miattam kesett el.es h en es a csaladom milyen semmittevok vagyunk.ezek a dolgok nagyon fajnak nekem.
2020. jan. 15. 12:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

#10: Nem ilyen az összes pasi, nem erről szól minden házasság és nem erről panaszkodik minden nő. Amelyik pasi ilyen, azt első körben látni és azok a nők választják ezt, akik ezt akarják.

Normális nő nem ilyen pasit választ.

2020. jan. 15. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
8# Van ám felfogàsod... Bekellene adni az intézetbe? Lehet téged is anno bekellet volna rakni egy intézetbe... Akkor nem kivánál egy gyereknek ilyet...
2020. jan. 15. 12:51
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
#12.51 Be is raktak pont, mikor 2 éves voltam. Ott éltem 18 éves koromig, és jól éreztem magam. Amúgy nem rólam szól a kérdés, ne személyeskedj!
2020. jan. 15. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Ne mond nekem hogy jòl èrezted magad... Most teljesen öszintén ha lenne egy 2 èves kisfiad kislányod aki oda van èrted te lennél neki a mindene neked meg ö... Ès a felesèged vagy a férjed hülye lenne lenne szived beadni az intèzetbe?
2020. jan. 15. 12:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolso ha nincs gyereke ugysem erti h mirol beszelsz..ezt csak az erti meg akinek van
2020. jan. 15. 13:00
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Na ugylátszik erre nem fog válaszolni...
2020. jan. 15. 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy egy alja szardarabnak szültél gyereket, aki embernek, társnak és apának is csapnivaló. Minél tovább maradsz vele, annál jobban elcseszed a gyereked életét.
2020. jan. 15. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Biztos nem ok nélkül mondja. Gyerek mellett simán meg lehet főzni, ki lehet takarítani, ha nem ahhoz szoktatod hogy egész nap babusgatod.
2020. jan. 15. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írta a kérdező, hogy nem főz egyáltalán. Hanem hogy nem mindennap. És ha nem főz mindennap, akkor nem főz. Kinek gondolod magad, hogy ítélkezel egy másik ember felett? Az meg külön érdekes, hogy azt nem emelted ki, hogy a pasi szerint a heti 3 nap 13 óra nem munka.

Az intézetes ember meg... Hagyjuk. Idióta.

Nem vagy hibás kérdező. Mindenki választhat rosszul. Aztán mindenki helyrehozhatja ezt a hibát. Tégy te is így.

2020. jan. 15. 22:12
 20/20 anonim ***** válasza:
46%
Amikor egy férfi eljut odáig, hogy lelustázza a párját az nem akkor van amikor néha nem főz meg, hanem amikor áll a kosz a lakásban, halomban áll a szennyes meg a mosogatnivaló, és még kaja sincs, miközben bőven lenne ideje mindent megcsinálni, de ráfogja a gyerekre. Persze a facebook megy egész nap. Elnézést ha itt nem erről van szó, de kb 10ből 9szer ez a helyzet..
2020. jan. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!