Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy a párom ilyen életképtelen?
Mondom neki, hogy hazafelé vegyen jégkrémet. Elmondom, hogy cartedort, elmondom hogy mindegy milyen ízűt, csak ne csokisat, ne almás pitéset, és ne ilyen egyízűeket. Erre fölhív a pult elől, és felsorolja hogy mik vannak, milyet hozzon? Pedig előtte 10 perce mondtam, hogy MINDEGY.
És mindennel ezt csinálja, állandóan. Másnak is ilyen a párja? Titeket nem idegesítene?
L/23
Az én férjem se jó ilyenekben, dea 16 év alatt, amit vele töltöttem, rájöttem, hogy ilyesmi őt nem is érdekli,hogy jégkrém, meg céklaméret, krumpli vagy mirelit krumpli, zsemle vagy kenyér, tojik Ö erre, akár a fejemre is állhatok.
Most már azt is tudom, hogy igaza van: ezek lényegtelen dolgok. Adok egy bev.listát neki, aztán abból főzök, amit tényleg hoz.
Na, menstruál, lehet attól ilyen a kérdező.
Mensikor néha elmegy a nők esze.
44#
Ha menzeszelne akkor most azon lenne a vita hogy nem jegyezte meg a parja hogy mien TAMPONT vigyen 😂😂😂
De igen,Kérdező, pont olyan vicces,mint az értelmiszinted 23 évesen.
Nehogy már az legyen a bajod,hogy a párod figyelmes,amikor a “bajos” napokban vagy és jó fej akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!