Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy a párom ilyen életképtelen?
Mondom neki, hogy hazafelé vegyen jégkrémet. Elmondom, hogy cartedort, elmondom hogy mindegy milyen ízűt, csak ne csokisat, ne almás pitéset, és ne ilyen egyízűeket. Erre fölhív a pult elől, és felsorolja hogy mik vannak, milyet hozzon? Pedig előtte 10 perce mondtam, hogy MINDEGY.
És mindennel ezt csinálja, állandóan. Másnak is ilyen a párja? Titeket nem idegesítene?
L/23
Igen , csak téged idegesít!
Mert a te párod.
Ez szerintem nem gond még. Csak kedvedre akart tenni, hogy milyenre vágynál legjobban az ott lévők közül.
Nekem jól is esne ez a figyelmesség, max akkor érintene kevésbé szerencsésen, ha szar passzban vagyok épp. De akkor bármi fel tud idegesíteni..szóval mindegy.
Lényeg, hogy ez nem életképtelenség.
Az enyém nem ilyen, ha ilyen lenne, idegesítene, és hosszú távon nem biztos, hogy szívesen maradnék stresszes környezetben.
Nyilván attól függ, hogy a kapcsolat és a személyisége többi oldala milyen, az hogy nem tud jégkrémet venni önmagában nem bűn, ha sok más téren is ilyen, az már gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!