Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van alapja ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van alapja ennek a dolognak?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy csaj haverja de neki nem mutatott be csak én mutatkoztam be neki. A csaj csak a párommal akart beszélni velem nem engem került nagy ívben a többiek barátságosak voltak. A párom is érdeklődött felőle de sohasem említette meg hogy ki ő meg ha felhozom neki akkor ideges lesz.

2020. jan. 13. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom akármelyik barátja így viselkedne velem, nem lennének barátok (és nem azért, mert ráparancsolok, hanem mert a páromat minimum rosszul érintené). Szerintem kavartak/kavarnak.
2020. jan. 13. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt hasonló esetem. Akkori páromnál házibuli volt, de annyira nem találtam a hangot a haverjaival, és mivel pár utcányira lakott egyik legjobb barátom, átmentem inkább oda bulizni. Mikor visszaértem, egy csajszi fogadott, bemutatkoztam neki, mivel nem emlékeztem, hogy találkoztunk-e már. Erre felhúzta az orrát, hogy már találkoztunk és bevágta az ajtót maga után. De exem nem titkolózott, mikor megjegyeztem, hogy milyen bájos baráti társasága van, mondta, hogy egy időben dugtak, csak mmiattam ejtette a csajt.

Valami hasonló lehet a háttérben nálatok is. Ha nem is jártak össze, de valami biztosan volt.

2020. jan. 13. 21:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom hogy volt köztük vmi. Mert a csajszika idegesen nézett rám mikor a párom előtte megpuszilt engem. Akkor rástartolta páromra. Eléggé fura volt. Párom csak annyit mondott hogy csak beszélgettek. Ez oké de a csaj sztem a páromat akarta.
2020. jan. 14. 07:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Prolik vagytok. De komolyan.

Mi ez a "nem olyan magas meg csinos"? És? :D Hány éves vagy, hogy szerinted ez számít valamit az életben?

2020. jan. 14. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!