Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exbarátnőd, exfeleséged bizonyos hónapok vagy év után feldobná az újrakezdést ti bele mennétek?
Mondjuk ha másfél évig vagytok külön,és előtte 6 évig együtt voltatok!
De bennetek keveredik a harag,düh és az érzelem a ffi büszkeséggel kiegészítve akkor érdemes? Amikor én akartam a külön lévő intervallumunkban újra kezdeni állandóan nemet mondott,kérte felejtsem el,nőzzek meg iyenek azért mert nekünk nem lehet közös jövőnk a korkülönbség miatt.Hónpokig soha nem írt rám egy betűt sem,soha meg nem kérdezte,hogy hogy vagyok..mindig én keretem hülye fejemmel. Ráadásul sülve főve együtt van egy szintén velem egyidős sráccal,közös haverunkkal. Én is láttam már,hogy mindig együtt mennek az úton,de nem fogták egymás kezét.
A lényeg,hogy megalázott mindenki előtt,hogy állandóan egy másik illetővel van összeragdva úton útfélen. Diszkréten rákérdeztem (utaltam)valamelyik nap,hogy gondolom királyul telt a 2019-es éved minden téren? Természeteensen azt a választ adta,hogy semmi extra nem volt benne meg miért lett volna király! Nyílván hazudott is!És az ilyeneket most felejtsem,nézzem el?
Ha attól félsz, hogy ismét.csak megalázna, akkor minek is született meg ez a kérdés? Csak, hogy beszéljünk a semmiről?
Jól saccolom, hogy a nő az idősebb?
Ha szingli lennék, és keresne bármelyik exem, elgondolkodnék rajta.
Ti meg szakítottatok, és megalázásnak érzed, hogy van valakije, és jól érzi magát vele?
Normális vagy?
Ez nem megalázás, hanem természetes dolog.
Mit foglalkozol te az ő életével, miért szólsz bele?
Nem szègyenled magad?
Ha felhív téged, hogy javíts meg valamit, ajánlj neki szakembert, vagy ha felmész hozzá, és enyelgés lesz belőle, akkor folytaassátok máshol.
De attól még neki van hivatalos kapcsolata, amit tudomásul kell venned, mégha a szeretője is lennél valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!