Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azokat a tulajdonságokat utáljuk meg a párunkban, amiket régen annyira szerettünk?
Amikor szerelmesek leszünk, a másik hibáit erényként látjuk. Amikor meg elmúlik a szerelem, akkor ezek az erények átváltoznak elviselhetetlen hibákká. Pedig ugyanazokról a tulajdonságokról beszélünk. Tehát pár tulajdonság, mellette zárójelben az átalakulásuk után.
(Érdekli mi van velem (nem hagy békén), nagyokat lehet vele beszélgetni (be nem áll a szája), sármosan borostás (ápolatlan), macis (kövér disznó), nőiesen telt (kövér dsiznó), nyugis (unalmas), vibrál (idegesítő), stb. Ez az átváltozás miért van? Más is megfigyelte már?
Soha nem volt ilyen. Ami később zavart az az elején is, max az elején szerelmesen kevésbé. De soha nem vett 180 fokos fordulatot és utáltam meg valamit amit korábban imádtam.
Ha idegesít, hogy keresi a társaságod simán kiszerettél belőle.
Szerintem nincs ilyen, hogy a hibát erènynek látjuk. Inkább csak kevèabè zavar, illetve remèljük, hogy változni fog.
"
Érdekli mi van velem (nem hagy békén), nagyokat lehet vele beszélgetni (be nem áll a szája), sármosan borostás (ápolatlan), macis (kövér disznó), nőiesen telt (kövér dsiznó), nyugis (unalmas), vibrál (idegesítő), stb"
Ez még tipikusan annak a jele, hogy kiábrándultál ès már minden idegesít benne.
A francia felvilagosodas egyik iroja mondta, hogy "a nok,amig szeretnek,a hibainkat is megbocsajtjak, kesobb mar az erenyeinket sem".
Szoval kedves kerdezo,ez nem ujkeletu problema az emberek eleteben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!