Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szeretitek a szado-mazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek a szado-mazot? Ha igen melyik oldalát (alátendelt vagy domináns)?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 16:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kicsit...utóbbit.
2010. júl. 21. 16:06
 2/17 anonim ***** válasza:
én az előbbit.
2010. júl. 21. 16:07
 3/17 anonim ***** válasza:
Alárendelt szeretek lenni. A domináns szerep nekem túl fárasztó.
2010. júl. 23. 17:53
 4/17 anonim ***** válasza:
én nem szeretem... :(
2010. júl. 23. 17:54
 5/17 anonim ***** válasza:

csak lightosan, és alárendelt...

de a szeretkezést jobban szeretem :)

L/17

2010. júl. 23. 18:06
 6/17 anonim ***** válasza:

nem túl durva,alárendelt :)

19/L

2010. júl. 23. 18:14
 7/17 anonim válasza:
nem...mi a jó benne?
2010. júl. 23. 23:07
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

Lányok ti előttem,tudjátok egyáltalán hogy mi a szado-mazo???Amikor a domináns fél fizikailag és lelkileg kínozza az alárendeltet.Néha megveri,ostorozza,kiköti és fojtogatja,NINCS olyan hogy lájtosabb Szado-mazo!Ti szeretitek ha kínoznak titeket?Mert van különbség a szerintetek vélt'lájtosabb'szado-mazo(tehát hogy úgy szexeltek meg hogy összeköti egy szalaggal a kezeid és úgy izgat föl és dug meg)(ez nem Szado-Mazo!)és a kérdésben szereplő szado-mazo között(amikor csuklóvastag kötéllel kötözi ki a lábad,a kezed,a karod,a mellkasod,erősen úgy hogy fáj,pofonvág,lekrváz,és anélkül dug a-nálba hogy bármit is szólhatnál,hacsak ki nem peckeli a szádat is)

NINCS olyan hogy lájtos szado-mazo.

A szadisták FÁJDALMAT AKARNAK OKOZNI,nem kéjt,tehát az alulrendelt IGAZI FÁJDALMAT KAP.

Bocs ha valaki nem úgy értette,de nem hiszem hogy az igazi(kérdezett)szado-mazot montátok.

2010. júl. 23. 23:23
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Az előttem szólónak igaza van.

Ha csak azt szeretitek, hogy jól odakennek a falhoz vagy a mosógépen vágnak gerincre az nem szado-mazo.

2011. okt. 31. 19:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen. Domináns oldalát. Hozzátenném, hogy fokozatok azért vannak.
2012. jún. 23. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!