Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek a szado-mazot? Ha igen melyik oldalát (alátendelt vagy domináns)?
csak lightosan, és alárendelt...
de a szeretkezést jobban szeretem :)
L/17
nem túl durva,alárendelt :)
19/L
Lányok ti előttem,tudjátok egyáltalán hogy mi a szado-mazo???Amikor a domináns fél fizikailag és lelkileg kínozza az alárendeltet.Néha megveri,ostorozza,kiköti és fojtogatja,NINCS olyan hogy lájtosabb Szado-mazo!Ti szeretitek ha kínoznak titeket?Mert van különbség a szerintetek vélt'lájtosabb'szado-mazo(tehát hogy úgy szexeltek meg hogy összeköti egy szalaggal a kezeid és úgy izgat föl és dug meg)(ez nem Szado-Mazo!)és a kérdésben szereplő szado-mazo között(amikor csuklóvastag kötéllel kötözi ki a lábad,a kezed,a karod,a mellkasod,erősen úgy hogy fáj,pofonvág,lekrváz,és anélkül dug a-nálba hogy bármit is szólhatnál,hacsak ki nem peckeli a szádat is)
NINCS olyan hogy lájtos szado-mazo.
A szadisták FÁJDALMAT AKARNAK OKOZNI,nem kéjt,tehát az alulrendelt IGAZI FÁJDALMAT KAP.
Bocs ha valaki nem úgy értette,de nem hiszem hogy az igazi(kérdezett)szado-mazot montátok.
Az előttem szólónak igaza van.
Ha csak azt szeretitek, hogy jól odakennek a falhoz vagy a mosógépen vágnak gerincre az nem szado-mazo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!