Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam az exbarátnője hugával is együtt volt. Vele maradnátok?
Találtam képeket, amiken a barátom az exbarátnője hugával ölelkezik, combján van a keze stb. A legutóbbi barátnőjêt sose nevezte a nevén, amit furcsálltam, mert a többi exének szokta említeni a nevét. A barátom exbarátnőjêvel jóban vagyok ês ő mondta, hogy a szakításuk óta nem volt senkije a barátomnak. Ên tudtam, hogy volt, mert mesêlte hogy fêl évig jártak és a csaj otthagyta az expasijáért. Màr értem, miért nem tudott az exbarátnő erről. Mert alig egy évvel a szakításuk után az ex hugával jött össze...
Nekem is van egy hugom és ennél undorítóbb dolgot nem nagyon tudok elképzelni. :( Ti képesek lennétek ezekután a pasival maradni? És szerintetek az exének tudnia kellene, hogy a huga mit tett? A facebookja tele van te vagy a legjobb tesós képekkel...
Túlbonyolítod. A legtöbb pasi simán megdugná az exe húgát. Ismeri, kéznél van. Nincs ebben semmi. (A húg részéről igen, de most nem ő a kérdés.)
Az másik téma, hogy azért akarod kidobni a srácodat mert az egyik ex csaja cigánynak nézett ki? LOL – ha emiatt undorodsz tőle, dobd ki. De utána ne csodálkozz, ha rámozdul a húgodra.
Az élettársam 40 éves és az exe is. A hugica 22 jelenleg. Én 28 amúgy. A legkiábrándítóbb az egészben, hogy a hugica ráadásul full cigánynak néz ki.
Nemcsak úgy néznek ki, hanem azok is! Fehér ember ne kezdjen már cigánnyal (se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!