Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam az exbarátnője hugával is együtt volt. Vele maradnátok?
Találtam képeket, amiken a barátom az exbarátnője hugával ölelkezik, combján van a keze stb. A legutóbbi barátnőjêt sose nevezte a nevén, amit furcsálltam, mert a többi exének szokta említeni a nevét. A barátom exbarátnőjêvel jóban vagyok ês ő mondta, hogy a szakításuk óta nem volt senkije a barátomnak. Ên tudtam, hogy volt, mert mesêlte hogy fêl évig jártak és a csaj otthagyta az expasijáért. Màr értem, miért nem tudott az exbarátnő erről. Mert alig egy évvel a szakításuk után az ex hugával jött össze...
Nekem is van egy hugom és ennél undorítóbb dolgot nem nagyon tudok elképzelni. :( Ti képesek lennétek ezekután a pasival maradni? És szerintetek az exének tudnia kellene, hogy a huga mit tett? A facebookja tele van te vagy a legjobb tesós képekkel...
Nem mindegy kivel volt korábban?
Vesd vigyázó tekinteted családod nőtagjaira.
Kapós a környezetében lévő nők körében.
Sajnos nincs mit tegyél
Nem ajanlom , hogy számonkérd , mert féltékenynek nézel ki és ezzel növeled a hugi ázsióját
Plusz , hogy nincs közöd a múltjához . Nem voltál a felesége akkor
Két út van elötted : szakitasz , másik hogy maradsz , de akkor elfogadod ami történt , es nem hánytorgatod . Nehéz de ez van
Nem egy jellembajnok pasas , azt tudjad es hogy nem szeret kihagyni lehetöségeket . Biztos nagyon bejöttneki a hugi szexualisan mert fiatalabb , lehet maig kapcsolatban vannak . Nem tudni .
Ilyen pasival nehéz . Persze , hogy a húgodon fog múlni
Már az is kérdés hogy te hogy fanyarodtál ilyen pasira aki a nővére után lerendezte a hugot is mindegy hogy néz ki de akkor ezek szerint még kiskorú is volt? Vajon a hug akarta? Hiszen a pasi a nevét sem meri mondani. Neked hány éves a hugod? Én a helyedbe a hugodat nagyon félteném. Mert a kérdésbe nem írtad hogy mennyi ideje volt ez én meg nem olvastam mindent csak hogy most 40 évesek vagytok az exnek a huga meg 20-on x most.
Én amúgy egyértelműen nemmel válaszolok a kérdésedre de össze se jönnék vele ennek tudatában. Aztán meg a testvéreket utáltatja meg egymással. Ez a pasi ezek alapján manipulatív is lehet. Nem lennék biztos hogy nincsenek hátsó szándékai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!