Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod elmondaná, hogy már nem boldog veled?
Figyelt kérdés
Úgy érzi, annyit változtunk, hogy már nem illünk össze és nem tudja jól érezni magát velem.
Mindezt normálisan közölte, próbált nem megbántani, ennek ellenére le vagyok sokkolva. Vannak problémáink, de nem hittem volna, hogy neki ennyire rossz.
Harmadik fél nincs, ebben biztos vagyok. Talán még jobb is lenne, ha lenne, mert így csak arra tudok gondolni, hogy még egyedül is jobb lenne, mint velem.
Én szívből szeretem. Érdemes küzdeni érte? Van esély rá, hogy újra jó legyen?
Tapasztalatok?
2020. jan. 8. 13:41
12/13 anonim válasza:
"7"vagyok
Majd 1 évet. Az eleje jól indult, de úgy fél év után már nagyon döcögött a kapcsolat, egyre ritkábban találkoztunk.
13/13 anonim válasza:
Mivel ő hozta fel, hogy így érzi, rajta múlik. De ilyenkor nagy az esély rá, hogy ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!