Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is van olyan párja aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van olyan párja aki szeret titkolózni szinte mindenről mások előtt?

Figyelt kérdés

Semmiről nem hajlandó beszélni mások előtt, ami zavar mert nem látom értelmét miért ne beszélgethetnénk a barátainkkal nyitottan, őszintén. Persze nem arról mennyi pénzünk van és mit csinálunk kettesben, hanem akár már ilyen teljesen átlagos dolgokról sem, mint mit csináltunk a hétvégén, mit vettünk egymásnak karácsonyra... Már ezeket sem szereti ha másoknak elmondom. Kerültem már kellemetlen helyzetbe miatta.

Szóval ha van valakinek ilyen párja, hogy kezeli a dolgot?

25f

2020. jan. 7. 23:02
 1/7 A kérdező kommentje:

Mindíg elmondja, nehogy beszéljek másokkal ilyen dolgokról, mert még a végén kérdezősködnek, amit nem szeretne.

Egyszerűen nem tudok rájönni mitől fél.

2020. jan. 7. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Meg kellene kérdezned tőle! Nem is hallottam ilyenről, hogy valaki ennyire takargatná a magánéletét. Esetleg szociális fóbiája van, de akkor arról tudnod kellene, mert nem is tartana kapcsolatokat..
2020. jan. 7. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem hallottam meg ilyenrol,nagyon para. Felnek tole a helyedben😅
2020. jan. 7. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem attól fél, hogy akiknek elmondjátok, azok minősítik a cselekedeteiteket, döntéseiteket. Tehát pl. elmentek vasárnap kirándulni, és akkor valaki teszi a megjegyzést, hogy az jár kirándulni, akinek nincs más dolga hétvégén, nem kell főznie a családjára stb. Talán rossz tapasztalatai vannak saját rokonságában erről. Vagy beteges önbizalomhiánya van, ezért nem tudja kezelni, ha valaki leszólja a dolgait, mert a lelke mélyén (tudat alatt) mindenkinek meg akar felelni.
2020. jan. 8. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Igen, volt. Üldözési manianak hívják 😀Eleinte nem tűnt fel, hogy ez beteges. Csak egy-egy elszólása volt, hogy az emberek mindenbe beleszólnak, meg mennyire utálja, hogy mindenki mással foglalkozik.Aztan az egyéb apró hülyeségek kiadtak az egészet, ami alapján összeállt, hogy szemelyisegzavaros az ürge. Persze nem biztos, hogy nálatok is ilyen súlyos a helyzet. Én se szeretek idegeneknek magamról beszélni, pl. ha egy új közösségében el kell mondanom olyan, amúgy szokványos dolgokat, hogy hol, kivel élek, mivel foglalkozom, mi a hobbim stb. Pedig egyik se szégyellni való, csak egyszerűen úgy érzem, hogy nem tartozik minden idegenre, majd akivel közelebbi kapcsolatba kapcsolatba kerülök, úgyis megosztom magamtól is. (Suliban voltak ilyen "kenyszerbemutatkozasok").Szerintem arra figyelj, hogy tényleg mindenkivel ilyen vagy csak adott szituációban. Az említett "úriember" nekem például akkor vált gyanússá, amikor meséltem neki, hogy leejtettem valamit egy tömegközlekedési eszközön és nem találtam. Egy utas észrevette és megmutatta, hol van. Szerintem ez tök normalis, udvarias dolog. O meg kiakadt, hogy mit szól bele, milyen bunkók az emberek, mindig mással foglalkoznak...😀
2020. jan. 8. 01:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ennyire nem durva, a barátaink előtt megnyílik, viszont hihetetlen mennyire meghúzza a határt a munka és a magánélet között. El sem mondta a munkatársainak hogy esküvője lesz - számukra utólag derült ki, mikor egyikük kiszúrta az ujján a jeggyűrűt.

Az esküvőnk előtti napon engem felhívott az egyik kollégám, hogy most azonnal intézzek el valamit (amit a nagy készülődésben elfelejtettem és kicsúsztam a határidőből) - az illetőt csak azzal tudtam lerázni, hogy megmondtam neki, hogy épp az esküvőmre tartok. Miután letettem a telefont, a most-már-férjem azonnal megjegyezte, hogy nem kell erről mindenkinek tudnia.

És persze nem csak az esküvővel van ez, de ezek viszonylag friss élmények.

2020. jan. 8. 06:57
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

(nem) kicsit antiszoc.

Én nem tudnám elviselni.

2020. jan. 8. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!