Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint nincs olyan hogy csak én vagy csak Ő, szerinte csakis mindketten vagyunk. Igaza van?
Tehát szerinte mindketten megszűntünk létezni külön egyéniségekként amikor elkezdtünk együtt járni, onnantól csakis a "mindketten" fogalma létezik számára. Ezzel néha úgy érzem mintha megfolytanának engem. Vagy csak én látom ezt bele?
F
Nekem ez a halálom, ne akarjon ennyire rám telepedni senki. Kell, hogy legyen külön érdeklődési kör, program stb.
N.
„Szivem, rossz hírem van, megdugtuk a húgodat.”
Téma lezárva, igenis van csak te és csak ő.
"Igaza van?"
Szerintem te is tudod hogy nem, nincsen igaza.
Ha velem viselkedne így egy férfi, akkor azzal halálra ítélné a kapcsolatunkat.
Ha tenyleg komoly a kapcsolat akkor igen ez pontosan igy van!
De ez csak metaforikus... igazából léteztek ....mint önáló élőlény... 😓😅😂
Ez azt jelenti hogy ha bármi van ha bármi történik kisebb nagyobb változás akkor azt tudatni kell a másikkal vagy megbeszélni!
Mert ez mar nem csak szex kapcsolat hanem egy olyan kapcsolat ahol napi szinten befolyásolhatók egymás életét
Ja és ez nem azt jelenti hogy csak azok a programok vannak amiket mindketten szerettek sokan beszélnek itt ossze vissza...!
Ez azt jelenti hogy ha a másikat érdekli valami pl egy művészeti kiállítás de teged nem attól még elmész vele mert szereted és Azt akarod hogy jol érezze magat ugyan ez igaz fordítva!
Ja az meg a masik hogy amikor mind ketten elfoglaltak vagytok mert ahogy nézem itt gyakorin az emberek 0-24-ben a parjukkal tudnak lenni
De igazából Sokan nem tudnak akkor inkabb a szabad idod töltöd a paroddal mint hogy a barátokkal vagy egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!