Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvárható az, hogy ha vmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható az, hogy ha vmi rosszul esik, ne mutassam? Nektek megy?

Figyelt kérdés

Ha vmi rosszul esett, nem tudom úgy kimutatni a szeretemet, nem őszinte a mosolyom, nem tudok úgy odabújni, amíg meg nem beszéltük.

Ezen a párom felhúzza magát, és mire szóba hozom, már tiszta ideg és nem tud normálisan reagálni.

Már csak kiabál, meg azt mondja, én nem értékelem, hogy mi mindent megtesz.

Nem erről van szó, de attól még eshet vmi rosszul, amiről beszélni szeretnék. Megbeszélnénk és már túl is lennénk rajta. De így nem megy, mert mire kérdezek, ő már ideges.

Én meg képtelen vagyok megjátszani magam.

2020. jan. 7. 17:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen sajnos.

Az elejétől fogva állította, hogy vele lehet beszélni.

Van hogy lehet. Miután kikiabalta magát.

2020. jan. 10. 12:12
 12/17 A kérdező kommentje:

Őszerinte velem van a baj, mert látszik rajtam, meg nem jól kérdezem. De ha egyszer vmivel problémám van, hogy kérdezzem, hogy ne érezze rajtam?!

Igyekszem nem támadóan, higgadtan kérdezni, mindig figyelek a megfogalmazásra (pl az én érzéseimről beszélek), de sehogy se jó.

2020. jan. 10. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem veled van a baj. Ő az önző, egoista. Megpróbálja rádhúzni, hogy "rosszul kérdezel" vagy szólsz - csak hogy elvegye a kedved attól, hogy bármit is felhozz, mert neki ez kellemetlen.

Nem lehet így megbeszélni a dolgokat, mert nincs fogadókészség. Ő valamivel megbánt, te felhozod és a végén Te jössz ki belőle rosszul, mert milyen ember már aki "így" adja elő.

Hát nem.

Nem lehet vele beszélni, maradjunk annyiban.

2020. jan. 10. 12:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te sosem kiabáltál vele olyan stílusban ahogy ő veled.

Ha te megadod a tiszteletet felé ugyanezt kell kapnod. Itt nem neked kell még béketűrőbbnek lenned neki kellene nem ordibálni.

2020. jan. 11. 09:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Te lelkisebb vagy, ő meg nem. Ennek tetejébe még paraszt is. Egyszerűen nem illetek össze.
2020. jan. 15. 13:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Úgy alakult, hogy vasárnap én bántottam meg őt, nem negyed órát, hanem egész délután és este duzzogott. 2 napos veszekedés lett belőle, mikor megbeszéltük, elmagyaraztam neki, hogy ez ugyanaz volt. Ha megsert vmi, nem tudsz menni ölelni, mosolyogni. Remélem, megertette.
2020. jan. 16. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek, mennyire vette ő ezt, amikor épp a hóhért akasztják és neki fáj...
2020. jan. 16. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!