Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a barátomnak kizárólag lány barátai és haverjai?
Tudod miért van a kritika?
Mert rajtad kívűl mindenki látja, hogy ez totál értelmetlen és nettó hülyének vagy nézve.
A pasid orrba szájba csal és kúrogatja a "lelki társát".
Te meg itt picsogsz nulla önbecsüléssel anélkül, hogy kidobnád.
Ezért...
Hé, hé, hé, álljon meg a menet azért!
Normálisak vagytok?
Ne ugorjatok már neki szegény csajnak mikor csak tanácsot kért, nem feltétlen hibás.
A tavkapcsolat is kapcsolat, nem tudom ez miert meglepő, sok esetben együtt maradnak a párok is miután közelebb kerültek egymáshoz, valamikor meg szakítanak. És? Mindkét opció megtörténhet akkor is ha 10 percre élnek egymástól.
A kérdező es a parja döntése volt, hogy bele mennek ebbe. Vadidegen embernek ehhez mar semmi köze, nem biralhatod mas kapcsolatát.
Ne undoritoskodjunk mar es alazzunk meg embereket, komolyan mondom, itt elitek ki az elfojtott agressziótokat?
Kérdező, neked azt tudom irni csak, hogy nem feltétlen baj ha ellenkező nemű barátai vannak, nekem is sok fiu barátom van de nem szexelek velük.
Én is eltűnok bizonyos időkre de en sportolás miatt. Te tudod mennyire bizol meg benne.
Ha szeretnél irj privátba, szep estet 😊
Kicsit sok itt a troll. De ez mindig így volt. Kell tudni szűrni és tűrni a válaszokat. Mert végül sokszor van valódi segítség is köztük.
Szerintem a félelmed jogos. Mindenképpnérdemes ezt átbeszélni pároddal. Nem ez a megszokott. Főleg abban a világban, amikor egyre több ember csak használja és kihasználja a másikat-egymást. Én sem ilyen kapcsolatra vágyom. Ha van ennek megoldása, akkor az a kommunikáció lesz.
Érzéseken vezet azbút. Meg kell mondania, hogy milyen érzései vannak ezek a baráti kapcsolatok iránt. Hogyan alakulnak,mire használja őket. És miért pont nők. Ki lehet akadni ezen neki, mert ezek elég támadó jellegű információkérések. De meg kell értenie, hogy szükséged van rá, hogy megértsd őt,mert amit csinál, ami kialakult nála az ritka. Az emberek többsége nem tud huzamosabb ideig csak barátként gondolni az ellenkező neműekre. Tudaznod kell vele, hogy szeretnél bízni benne, és ezért a bizalomért tennie kell. Mindegy, hogy most neked bizonyít, mert ha emiatt szétmentek, akkor a következő lánynak is bizonyítania kell, hogy ezek a lány ismerősök mit jelentenek, és hogyan gondol közös jövőt tervezni ilyen környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!