Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondanád a lánynak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád a lánynak, hogy a barátja átveri, és csak egy "üzleti megállapodás" miatt van vele? Illetve, lányok, hogy reagálnátok erre? Elhinnétek egyáltalán?

Figyelt kérdés

Zavaros, és tudom mennyire meredeken hangzik...

Még érettségi környékén szerelmes voltam egy osztálytársamba, de nem jöttünk össze, mert a tanárunkkal kavart...

Volt egy őrült haverom, aki mindig is szeretett játszani az emberekkel (ma már ezzel rengeteg pénzt keres - információval, üzleti hírszerzés).

Pár év távlatából ez a haverom még mindig úgy gondolja, hogy össze kéne jönnöm a csajjal, én pedig beszállnék az ő üzletébe.

És itt jön a lényeg:

A csajnak 3 éve van barátja. A srác egy falusi suttyó, aki bejutott az egyetemre (haverom elintézte), aztán kapott jó állást egy informatikai cégnél (szintén haverom intézte). Nemrég mástól tudtam meg, hogy a srác azért van a csajjal, hogy ne más járjon vele (konkrétabban, nehogy legyen gyereke, mert akkor már nem jönne össze velem). Kis kiegészítés, hogy a srác a a karrierjét építi, és közben a csajét teszi tönkre (mindig máshova költöznek, ahol a srác jobb állást kap, a csaj rosszabbat).

És persze megfelelő időben a srác dobni fogja a csajt.

Kérdés, hogy ti ezt az egészet elmondanátok a lánynak? (Sosem volt köztünk semmi, és évek óta nem találkoztunk, de... azért sajnálom, hogy az életével játszanak.)

A másik, és ezt inkább lányoktól kérdezem - elhinnétek, vagy engem néznétek őrültnek?

29/F

2020. jan. 3. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mond el, főleg ha van rá bizonyítékod.

Nekem is volt egy őrült, gazdag exem aki a szakítás után folyamatosan zaklatott, a 9. évben (3 éve volt új párom) leült az asztalunkhoz a kávézóban, és elkezdett erőszakoskodni, hogy miért ezzel a lúzerrel járok! Majd közölte, ha idehívom a pincért egy 20-ba fogad, hogy leveri, és a páromat is, ha nem fizeti ki a nyereményét. Amikor elkezdett kiabálni a pincérrel eljöttünk. Másnap téglával bedobálta valaki az ablakokat.

2020. jan. 6. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Forgatókönyvírónak készülsz valamelyik brazil szappanoperába?
2020. jan. 7. 02:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Szóról szóra igaz, nem tudom miért nem hiszitek el. Értelmes válasz sem jött.
2020. jan. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!