Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
Próbálom röviden, de tömören felvázolni a helyzetet. Sokáig egyedülálló voltam, azonban nemrégiben megismertem egy nagyon szimpatikus hölgyet. Nme vagyunk együtt régóta, de már határozott elképzelése van a jövőre nézve.
Amit tudni kell rólam, van saját házam, édesanyám velem él. Külön házban lakunk, amikor ideköltözött hozzám édesapám halálát követően, építettem neki egy teljesen külön kis házat a telek másik végén. Ez a páromat roppantul zavarja, mármint hogy egy telken élünk, holott anyuka abszolút nem szól bele az életembe, át se mászkál hozzám.
Na most a párom foggal körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy adjam el a házamat, és vegyünk valahol egy közös ingatlant. Én ebbe nem mentem bele, és ez valószínűleg a kapcsolat végét fogja jelenteni.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
A párod egy önző picha. Zsarol, hogy válassz közötte és édesanyád között, holott anyukád régebben veled van, mint ő, és anyukád akkor is ott lesz, amikor ez a picha már a fasorban sem lesz.
Add rá a kabátot!
Ingatlant pedig nehogy vegyél most, mert most tetőznek az árak!
Van az a mondás, ahova az anyós papucsban át tud menni, nem egészséges távolság. Vagy valami ilyesmi.
Lehet korábbi rossz tapasztalata van ezzel kapcsolatban. Nehéz okosat mondani, mert mindkettőtöknek igaza van valahol. Gondolom attól tart, hogy anyucipicikicsifia vagy, és sosem fogsz mellette kiállni. Ugyanakkor, hogy jön ő ahhoz, hogy eladassa a házad. Az újnak gondolom ő állná a felét, ugye? Téged is megértelek, mert gondolom nem azért költöztetek egy telekre, hogy később magára hagyd.
Én magamhoz költöztetném a nőt, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. De a házat nem adnám el, az biztos.
Szia! Mivel nem egy háztartásban éltek így teljesen oké,hogy anyukad ott él,olyan mintha szomszédod lenne.
Ne hagyd anyukád, ő nevelt fel téged! Semmi köze hozzá a csajnak.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!