Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat olyan egy kapcsolatban, hogy a férfi rendes, hűséges, figyelmes, de a nő mégis kiszeret belőle?

Mi ebben a különös vagy a fura, vagy egyáltalán mi a kérdés ebben? :)
Attól mert az egyik fél szerelmes a másik nem lesz az.
Akkor ez úgy működne, hogy szia nekem tetszel és le akarok veled feküdni....óó persze a másik is egyből nyilván :)

Attól függ, mit jelent a rendes, figyelmes. Nekem a figyelmesség terén hiányoztak dolgok, ő nem így gondolta. Kívülről nézve semmi gond nem volt vele. Biztos van olyan nő, akinek álomférfi lenne, mert nem iszik, hűséges, nem ver... nekem ez már nem volt elég. Már nem vonzódtam hozzá, kevés volt az együtt töltött idő, nem passzoltunk sok téren.
Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a rendesség nekem unalmas meg rosszfiút akartam vagy izmosabb / gazdagabb pasasra lecseréltem volna - a bunkókat ki nem állhatom, és azóta is egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!