Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátomat lejárattam?

Figyelt kérdés

Nincs igazából nagy mentség, elég ferdére sikerült a szilveszter, mert a barátom haverjaival buliztunk, és én is a fiúkkal ittam. Illetve a pián kívül kipróbáltam egyéb "vicces" dolgot is, ugyebár cigi formájában. Nekem ez volt az első, és valószínűleg az utolsó is.

Sajnos a fentiek hatására eléggé kifordultam magamból és elkezdtem sztorizgatni a barátomról olyan dolgokat, amikkel eléggé lejárattam. A helyzetet az rontotta, hogy a társaságból a legjobb haverja (aki szintén részeg volt) meg tovább is futott, hogy folytassam, olyan vicces. Én meg folytattam... Először mintha a barátom is benne lett volna, de aztán már éreztem h túlléptem a határt és leálltam és a haverjaait is lrállítottam, hogy fejezzük be a témát.

Sajnos én erre hajlamos vagyok, hogy megered a nyelvem, ha iszom, és most elég sokat is ittam, plusz ugye a cigi is. Szégyellem magam.. Igazából a barátom most rettenetesen be van rágva, azt mondta élete legrosszabb suikvesztere volt (ahogyan nekem is, a visszaszámlálást és az újév első pár percet a wc-n töltöttem sírva). Mindenki reszeg volt nagyon, a többiek, többek között a barátom ki is ment vandálkodni éjfél után a többiekkel. Akkor is ott hagyott, sírva, ahogyan a visszaszámlálásnál sem érdekelte, hogy a wcn zokogok. Persze, megérdemeltem, hogy így viselkedett velem, de sajnos meg nem tortentte nem tudom a helyzetet tenni. Megbántam. A barátom engesztelhetetlennek tűnik és a szakítás, mint opció is felmerült.

Mit tanácsoltok?

Kérlek, ne írjatok ilyen szemrehányó dolgokat, így is szarul érzem már magam :/

2020. jan. 1. 11:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Konkrétan mit mondtál?
2020. jan. 1. 12:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel járattad le, olyannal amit ők nem tudhattak? Mert ha olyan szokás vagy valami ami később javulhat, akkor nem fog annyira rajta maradni, mintha pl testi adottság. És miért kezdtél el poénkodni, téged is zavar a dolog, és így jött ki? Nem lehet ilyen öngólokat rúgni, de persze neki ez a legrosszabb amit tettél.
2020. jan. 1. 12:33
 13/24 anonim ***** válasza:
17%
Nincs undorítóbb dolog egy részeg nőnél. Biztos, hogy nem lennék kapcsolatban ilyennel, ha férfi lennék.
2020. jan. 1. 12:42
 14/24 anonim ***** válasza:
5%
Pfujj gusztuatalan vagy
2020. jan. 1. 12:50
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

Igazából jó eséllyel te nem vagy boldog vele, ha így megaláztad. Szerintem legyél úrinő, és add meg neki azt, hogy szakíthasson veled, ezzel valamennyire helyrebillentheti az önbecsülését.

Ha minimálisan férfi, akkor te mint barátnő szóba sem jössz màr neki. Nagyon jól tette, hogy hagyott sírni a wc-ben.

2020. jan. 1. 13:04
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
Ha valaki sosem iszik az nem prűdség, hanem normális gondolkodás! Ne szépíts és ne gyere azzal, hogy más is csinálja! Nem tudom mi kell ahhoz, hogy az emberek felfogják agyilag, hogy az alkohol minden, csak jó nem! És mások mögé bújnak! Utána meg rinyálsz és nem vagy képes magadtól kitalálni, hogy felelősséget kell vállalni!
2020. jan. 1. 13:11
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
Itt nem feltétlenül azzal van a gond,hogy ittál hanem,hogy ezt meg merted csinálni a pasiddal. Volt,hogy mi is elmentünk a férjemmel bulizni,be is rúgtunk de annyira tisztelem és szeretem a párom,hogy egyszerűen nem tudok annyit inni,hogy lejárassam,hogy eláruljam. Ha valakit igazán szeretsz és felnézel rá és tisztelsz,akkor nem tud ilyen megesni. Nos valószínűleg ez mind hiányzik a ti kapcsolatotokból Na és ezért nincs értelme folytatni
2020. jan. 1. 13:23
 18/24 anonim ***** válasza:
69%

Pont ezt akartam írni, mint az utolsó. Buliztam már párszor életemben, volt képszakadás, füves cigi, space cake... De annyira sosem voltam berùgva, hogy hátbaszúrjam akármelyik partnerem.

Egy dolog szent nekem részegen is : a barátság és a szerelem.

Tudok persze hülyeségeket csinálni, csinálok is, de sosem hagytam, hogy ilyen miatt menjen tönkre egy baráti vagy párkapcsolatom...

2020. jan. 1. 14:00
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

A ciginek ehhez mi köze van?

Ha jól értem, a barátaival ittál, ő meg nem?

Mert akkor még gázabb.

Én kiszálltam már a piálásból majd 20 éve, nem bánom, ha iszik valaki a közelében, de a hót részhez nehezebben viselem, mint egykor.

Ha most a hótrészeg egy nő, az kiábrándító, ha a szexuális életéről mesél, az nagyon gáz, ha kiröhögteti a párját, azt meg se hallgatnám, - ha még pont én volnék az, hát szakítanék is.

Mégis, mi mást?

Hogy menjen megint a barátai közé?

2020. jan. 1. 14:34
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
Jogosan van kiakadva. Felnőtt ember vagy, ne kend a piára, cuccra, hogy nem bírtál magaddal. Én is dobnálak.
2020. jan. 1. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!