Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar összeköltözni velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar összeköltözni velem a barátom. Ez rossz jel lehet?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt barátommal. Felemlítettem neki az összeköltözést, hisz így is nagyon sokat van nálam, mivel az egyetem és a teljes munkaidős munkahelye is Pesten van, ahol én is lakom a kis lakásomban. Így sokat van nálam, mosok és főzök is rá. Karácsonykor felemlítettem az összeköltözést, de azt mondta, hogy nem érzi még készen magát erre. Megkérdeztem, szeret-e vagy hogy mi a baj, azt mondta igen, nem ez a gond. Viszont nem tudok vele megbeszélni semmit. Nem mutat érzelmeket, nem mutatja ki az örömét, mindig csak nyugodt, ha felrobbanna a ház mellettünk, szerintem észre sem venné. Ha meglepem őt valamivel, annyit mond, hogy köszi, szóval nem tudom, mi játszódik le benne, mert mutat ki semmit és nem is oszt meg velem semmit, állandóan csak hallgat. Amúgy elvagyunk, megszoktam a természetét, sőt már sokszor hülyéskedni is tudunk. Viszont ami még zavar, az az, hogy a hálószobában is nagyon sokszor elutasít. Még ha fel is öltözködöm neki szexis ruhába, akkor sem veszi a lapot. Nem tudom, hogy vegyem ezt az egészet. Mert ha erre is rákérdezek, akkor is csak hallgat...

2020. jan. 1. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ami nincs, azt nem lehet kimutatni.

Aki szeret, az kimutatja a maga módján. Van, aki bújik, van, aki udvarol, más anyagilag ad meg mindent, vagy igyekszik kényelmessé tenni az életed, pl. mindent megjavít. Ez a pasi semmilyen módon nem mutatja, hogy szeret, tehát nem szeret. Akkor se, ha azt mondja. Mondani bármit lehet. De az elég árulkodó, hogy ő már szexelni se tud veled olyan gyakran, ahogy arra neked igényed lenne.

Ő csak kihasznál.

Tudom, hogy nem akarod ezt tudni, más választ akarsz, mert te szereted. De attól, hogy homokba dugod a fejed, és úgy teszel, mintha minden rendben lenne, ez még mindenki másnak nyilvánvaló. Beszélj erről egy barátnőddel, egy családtagoddal, és ugyanezt fogja mondani.

Ez a kanféreg meg már ott lakik nálad, csak látogatóba jár a szüleihez. Viszont amíg ez nem "hivatalos", addig mindezt ingyen és bérmentve, miközben a se.gge is ki van nyalva. Azért nem fog veled "összeköltözni", hogy ugyanennyit legyen nálad, de ki kelljen vennie a részét a rezsiből és a házimunkából, ha most arany élete van.

1,5 év után nem kész rá? Mire vár? A legtöbb ember pár hét után is tudja, hogy a párja lesz az, akivel hosszú távon, esetleg egy életre el tudja magát képzelni. Te ennek a pasinak csak addig kellesz, amíg talál egy nőt és oda tud hozzá költözni. Kicsit se csodálkoznék, ha lebukik, hogy csajozik.

Bőgj egy sort, szedd össze magad, dobd ki ezt a férget, és kezdd új lappal az új évet! Ennél a kullancsnál nem lesz nehéz jobbat találni.

Mire jön a nyár, már élvezheted, hogy milyen az, amikor egy férfi szeret, és ki is mutatja. Higgy magadban!

2020. jan. 1. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
én 32 éves férfiként, akinek 1.5 év múlva lesz lakása, nem költöznék be egy nőhöz sem. Akkor ki lennék szolgáltatva. De azt sem hagynám, hogy mossanak rám, a főzés közös meló.
2020. jan. 1. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Első randi köztetek:

Szia.

Szia.

Örülök, hogy látlak.

Az jó. Én is.

Beülünk egy kávéra?

Aha.

Amíg a pincér kihozza a kávékat, a srácod kimegy a Wc-re, megelőzendő, túl sokat lenne veled kettesben.

Minden ok?

Aha.

Finom a kávé.

Így van.

Jó randi volt, induljunk haza.

Okok.

2020. jan. 1. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen emberrel minek vagy együtt? Atyaég:D Neki csak rohadt kényelmes,hogy van hol aludnia Pesten,ahol még ráadásul ki is szolgálják.:D De hogy nem szerelmes,nem tervez veled az 100%
2020. jan. 22. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság kérdező? Remélem kidobtad ezt az élősködő piócát.
2020. márc. 4. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!