Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar összeköltözni velem a barátom. Ez rossz jel lehet?
Én férfiként nem lennék kapcsolatban egy olyan emberrel aki ennyire nem kommunikál. Szerintem ritka megalázó hogy kerdezel valamit ő meg válaszra sem méltat.
Es sajnos szerintem ő nem szeret téged csak kényelmes neki, hogy nálad lakhat, kiszolgálod, ha ő akarja szex is van es neki a kisujját se kell mozdítania.
Ha nincs benne szándék, aztán várhatod hogy megnyíljon. Apam ilyen, most 53 éves, soha nem változott meg. Én is kevésbé voltam kommunikatív eleinte, de én folyamatosan dolgoztam ezen (önfejlesztés, pszichológus, coach stb) es jeleztem a baratnőmnek hogy hol allok es miben lenne szükségem segitsegre. Olyat soha nem tettem volna hogy kerdez valamit, en meg lesz.rom.
Annyit tehetsz hogy átgondolod hogy jelen formájában inkább jó-ez a kapcsolat neked vagy inkább nem. Ha inkább jó, akkor fogadd el hogy ezzel jár es ne akarj rajta változtatni. Ha inkább nem, akkor fogadd el hogy ő ilyen, es ennek nincs helye az életedben.
Egyébként a kérdés alapján normális, odaadó, életképes fiatal lány vagy, neked egy olyan kapcsolat járna, ami gazdagabbá teszi az életed, nem pedig csak lehúz anyagilag, szexuálisan, és lelkileg, de te tudod.
Kerdd el a rezsit,mert egyutt eltek. !!! Vagy ne egyen nalad semmit es vigye haza a szennyest meg ne alzdjon ott. Heti 1-2-nel tobbet ne menjen at!!!
Ne hagyd jihasznal i magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!