Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom szeret de eltaszít magától?
A barátommal másfél hónapja vagyunk együtt, nagyon szerettük egymást, látszott rajta hogy oda van értem. Aztán egy hete egyszercsak hirtelen a semmiből szakított velem. Azzal indokolta hogy az exevel nagyon nehezen viselte a szakítást és ő nem érzi úgy, hogy neki most kell egy komoly párkapcsolat, ő jól van egyedül. Ezt tényleg komolyan gondolta, azóta nem is keresett.
Mi tevő legyek? Nem akarom csak így elengedni hiszen szeret, és én is őt, de van tartásom nem fogok neki könyörögni hogy maradjon velem.
Ezért kell mindig időt hagyni magadnak mielőtt újra randizni kezdesz. Én is jártam már így, csak nő mondta ugyanezt. Bár utána megint összejöttünk kis időre, de az se végződött jól, ezért mondom hogy jobb ha egy ilyen után inkább elengeded. Ha akar akkor úgyis megtalál és felveheti veled a kapcsolatot, ha nem akkor meg nem.
Nem jó ennek a szopóvégén lenni, mindegy hogy nő vagy e vagy férfi. Ezért kéne hogy az emberek jobban ismerjék magukat és tudják hogy mennyi időre van szükségük egy szakítás után.
Nem, nem szeret. Inkább pont arra jött rá, hogy túl hamar ugrott bele egy másik kapcsolatba,mèg nincs túl az exèn.
Nem tudsz mást tenni, mint elfogadni ès tovább lèpni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!