Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatná ezt bárki tovább?
Hat ha mar ott tartottal h rendort hivsz akkor sztem egyertelmu h itt nem lesz semmilyen csoda
Ez egy neveletlen hisztis csaj
Pakolj ossze es hagyd ott a verbe
Majd rajon
A pszichiáter gyógyszert ír fel. A szó, amit keresel: pszichológus.
Igazándiból érdemes lenne a közepébe vágni. Ő is tudja, hogy vannak bajok. Egyszerű, eldöntendő kérdés. Szeretné-e, hogy megjavítsátok a kapcsolatotokat?
Ha nem a válasz, akkor már lehet is cuccolni, vége.
Ha igen, akkor viszont nagy feladat elé néztek. Egy párkapcsolati terapeuta, vagy pszichológus akár tzd is segíteni, valóban. Rávilágít dolgokra, segíti érthetővé tenni számotokra, hogy mit szeretne a másik, stbstb.
Ezeket magatoktól is elérhetitek. Rrengeteeg könyv is van a témában. Érdemes kár együtt tanulmányozni őket.
Semmi sincs veszve, de nehéz dolog ezt újra fellángoltagni.
Ezen nincs mit javítgatni. Soha nem működött, nem is értem hogy gondoltad, hogy elveszed. Pláne úgy, hogy 1-2 évet se voltatok még együtt de már súlyos problémák voltak.
Ez nem az a kapcsolat ahol javítgatni kell bármit is. Erről a szintről nem lehet és nem is kell visszahozni semmilyen kapcsolatot, hiszen sosem volt működőképes. Válni kell és kész.
Minimum borderline szemelyisegzavar. Isten ne adja, hogy gyereke szulessen. Mindenki erdekeben!
Ebben a pokolban egy egesz eletet is lehuzhatsz, de en meg erzelmi zsarolas, sajnalat ellenere sem maradnek.
A szakadekba csak magaval rant.
Ha ilyen helyzetben lennék, a második ilyen török-zúzok roham után beadnám a válópert.
"Szex szinte nincs is köztünk, beszélni semmiről nem beszélünk, próbálok minél többet eljárni hogy ne legyek vele egy légtérben."
Szóval kb. úgy élsz, mintha lenne egy albérlőtársad, aki nincs rendben pszichésen, nem lehet vele értelmes ember módjára beszélni, és tör-zúz a közös otthonotokban.
Én egy hétig nem tudnék így élni.
A lakás, amiben éltek, kinek a tulajdona?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!