Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtom semmilyen programot nem akar, mert ki kéne mozdulni. Nagyon unom màr az otthon ülést. (? )
Néhány hónapja vagyunk együtt. Szó szerint sosincs semmilyen programunk. Még arra sem hajlandó, hogy elmenjünk sétálni. Vagy nálunk vagy nála vagyunk, akkor tv, kaja, filmezés.. Eleinte elvitt vacsorázni, de se egy mozi, vagy bármi nincs. Nem a pénzen a múlik, nem is arra hajtok, már azt is felajánlottam neki, hogy fizetem magamnak ha elmegyünk valahova. Én sem drága programokra akarok menni de szerintem ez nem normális. Akárhányszor felhozom, mindig azt mondja hogy ő ilyen és ha nekem ez nem tetszik keressek mást. Nyáron sem szokott kimozdulni. Én sem járok bulizni mert nem szeretem, de vágynék új élményekre. Az ünnepeket is utálja. Karácsonykor se mondott annyit se hogy boldog karácsonyt. Mit csináljak így? Nem lehet vele beszélni. Nem hiszem, hogy akkora igényeim lennének...
23N
"Akárhányszor felhozom, mindig azt mondja hogy ő ilyen és ha nekem ez nem tetszik keressek mást."
Hát akkor ennek a kapcsolatnak annyi. Fogadd meg a tanácsát, keress mást.
igen sajnos ma én is a fejéhez vágtam, hogy menjen el egy pszichológushoz mert nem normális a viselkedése. ezt lehet nem kellett volna :( de mikor azt mondja hogy én állandóan mennék valahova... milyen állandóan? sose megyünk sehova.
bocsánat ha össze vissza irok, de majd fel robbanok és sírok. szép kis évvége..
Bár moziba menni nem jó móka, mert a filmek 99%-a szar. Idén is egyedül a Joker-dráma film volt jó. A többi "mozis" film szar volt. Még a kicsi "mozikba nem kerülő" drámák és szatírák között volt 1-2 jó, de a mainstream az idegesítő ÉS gagyi egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!