Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is gonoszság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gonoszság a párunkat tesztelni úgy, hogy egy idegen nevében felveszem msnre és kikezdek vele?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta már,de mindig az volt a véleményem, hogyha valaki ilyet tesz az már régen rossz és hihetetlenül sértő a párra nézve...(Mellesleg a hülye amcsi tinifilmekben is mindig az ilyen tesztelgetős-becsapós dolgokból van a balhé:D ) Vélemények?
2010. júl. 20. 20:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
2010. júl. 20. 21:36
 22/32 A kérdező kommentje:
Pedig az én kérdésemtől van talán 5ttel feljebb!De a részletekre én is kíváncsi lennék!Ha gondolod privátban vagy itt is leírhatod!Pontosan mi történt...
2010. júl. 20. 21:37
 23/32 anonim ***** válasza:
küldtem privit
2010. júl. 20. 21:40
 24/32 anonim ***** válasza:
én már leirtam.. ja, és megtaláltam a kérdést..
2010. júl. 20. 21:41
 25/32 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. júl. 20. 21:45
 26/32 anonim ***** válasza:
SZerintem aki ezt szemét dolognak ítéli, az azért mert tuti, h ilyen esetben LEBUKNA.
2010. júl. 20. 21:56
 27/32 Szindus ***** válasza:

Szerintem ha ezt valaki megakarja csinálni, akkor hiányzik a bizalom a kapcsolatból, és ha bizalom nincs akkor nincs semmi sem.

Meg marha nagy hülyeség...

2010. júl. 20. 22:14
 28/32 anonim ***** válasza:
igen, hiányzik a bizalom, de meg kell tudni h van-e alapja annak...
2010. júl. 20. 22:18
 29/32 anonim ***** válasza:

Ne tudom már ki kérdezte, aki írta h miért nem hárított?:D Miért kellett volna hárítania?Én nyumoltam és levágta, ls írta h van bnője,mosollya:)szal nem értem bocsi.A barátom pont h leszögezte az elején h van bnője, meg h szeret, mert én nyomulósra fogtam:) am gondoltam h nem csalna meg,tudtam h ő nem ilyen, bízok is benne, de ez sztem bárkinek jó érzés lenne:) aztán még kérdezgettem ilyen általános dolgokról, aztán leírtam neki h én vagyok, ennyi:D nem vette sértőnek meg semmi:)

Szerintem bárkinek jó érzés lenne h a barátja egy idegennek azt mondja h beszélgethetünk, de mint csak barát, emrt van bnője és szereti *.*

2010. júl. 21. 10:30
 30/32 anonim ***** válasza:
utolsó, én irtam, de akkor félreértettem, azt hittem, h mondta h van baratnője, de attól még jöhet bármi..
2010. júl. 21. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!