Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gonoszság a párunkat tesztelni úgy, hogy egy idegen nevében felveszem msnre és kikezdek vele?
Szerintem ha ezt valaki megakarja csinálni, akkor hiányzik a bizalom a kapcsolatból, és ha bizalom nincs akkor nincs semmi sem.
Meg marha nagy hülyeség...
Ne tudom már ki kérdezte, aki írta h miért nem hárított?:D Miért kellett volna hárítania?Én nyumoltam és levágta, ls írta h van bnője,mosollya:)szal nem értem bocsi.A barátom pont h leszögezte az elején h van bnője, meg h szeret, mert én nyomulósra fogtam:) am gondoltam h nem csalna meg,tudtam h ő nem ilyen, bízok is benne, de ez sztem bárkinek jó érzés lenne:) aztán még kérdezgettem ilyen általános dolgokról, aztán leírtam neki h én vagyok, ennyi:D nem vette sértőnek meg semmi:)
Szerintem bárkinek jó érzés lenne h a barátja egy idegennek azt mondja h beszélgethetünk, de mint csak barát, emrt van bnője és szereti *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!