Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is gonoszság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gonoszság a párunkat tesztelni úgy, hogy egy idegen nevében felveszem msnre és kikezdek vele?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta már,de mindig az volt a véleményem, hogyha valaki ilyet tesz az már régen rossz és hihetetlenül sértő a párra nézve...(Mellesleg a hülye amcsi tinifilmekben is mindig az ilyen tesztelgetős-becsapós dolgokból van a balhé:D ) Vélemények?
2010. júl. 20. 20:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

a 2. naggggyyyyyon jóóó!!

és akkor ha újra összejöttök akkor veled csal téged???

hehe...

2010. júl. 20. 21:09
 12/32 A kérdező kommentje:
Szerintem én normálisan tettem fel egy kérdést,nem igaz, hogy mindig van valaki akinek muszáj nagyon viccesnek lennie:S
2010. júl. 20. 21:12
 13/32 anonim ***** válasza:
Én csak kíváncsiságból csináltam, mondta h van bnője meg h max beszélgethetnek 1 kicsit:) én meg próbáltam nyomulni, de akkor is nagyon aranyos volt:):) aztán írtam neki h én voltam és h mennyire imádom:) de ez csak egyszeri volt, és gondoltam h nem csalna meg, azért jó érzés az ilyen:) ő sem sértődött meg:)
2010. júl. 20. 21:12
 14/32 anonim ***** válasza:
ja és 3 év vagyunk együtt:)
2010. júl. 20. 21:13
 15/32 anonim ***** válasza:
56%
utolsó, de ezt nem értem.. h ha van barátnője, akkor miért nem háritott?? :S
2010. júl. 20. 21:18
 16/32 anonim ***** válasza:
pont ezt csináltam és megfűztem a barátom pár óra alatt, már tudom h nincs ugy minden, ahogy azt gondoltam...:(
2010. júl. 20. 21:19
 17/32 anonim válasza:
Szerintem nem sértő. Ha meg van a szeretet, akkor az alany sem fog belemenni a 'játékba', ha mégis, akkor meg felesleges ezzel a gerinctelen dologgal jönni. Ha olyan jó minden, akármilyen tökéletes hamis személlyel nyomulsz, akkor sem fog belemenni...
2010. júl. 20. 21:23
 18/32 anonim ***** válasza:
utolsó előtti, h volt, elmeséled??
2010. júl. 20. 21:30
 19/32 anonim ***** válasza:
ott a kérdésem párral feljebb
2010. júl. 20. 21:31
 20/32 anonim ***** válasza:
hmm.. nem talalom.. :S
2010. júl. 20. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!