Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szuleim nem engedik hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szuleim nem engedik hogy a baratommal eludjak, ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A szuleim nagyon szigoruak kb minden téren. Lassan ugy erzem hogy tonkreteszik a kapcsolatomat a baratommal.

4 éve vagyunk egyutt,en 23 vagyok o 25...de a szuleim megtiltottak hogy egyutt aludjunk

Hozzam is ritkan johet at de akkor is kb allandoan szem alatt kell legyunk.

Mar nagyon idegesit hogy ennyire nem biznak bennem es nem engedik hogy sajat donteseket hozzak.

Iden fejezem be az egyetemet a baratom dolgozik, de penzugyileg meg nem allunk ugy hogy sajat lakast tudjunk berelni,mivel a szuleim azt mondtak hogyha elkoltozok vele akkor onnantol kezdve tartsam el en magam vagy tartson el o, ok nem adnak nekem pénzt

2019. dec. 29. 16:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kb 1 év mulva tudunk csak osszekoltozni, most epp van egyetem mellett munkam de epp buszberletre es az egyetemi koltsegekre eleg az a pénz. Nem akarok a baratom pénzén élni, nem akarom hogy o tartson el. Komolyabb melohelyet akarok szerezni hogy en is be tudjak majd szallni a lakhatasi stb koltsegekbe . Nagyon halas vagyok hogy ennyi nehezseg ellenere is velem van
2019. dec. 29. 17:06
 12/21 anonim ***** válasza:
érdekes szüleid vannak.... jobb ha el menekülsz minnél elöbb
2019. dec. 29. 17:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Szerintuk ok tudjak hogy nekem mi jo , de azt nem veszik figyelembe hogy nem azt az eletet akarom amit ok kigondoltak nekem.
2019. dec. 29. 17:13
 14/21 anonim ***** válasza:
bocs hogy ezt írod de a szüleid egoisták nagyon
2019. dec. 29. 17:15
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

Tiszteld a szüleidet, tiszteld a gondolataikat, s próbáld őket puhítani.

Sokan itt írják, költözz el, de ha egyedül maradsz, miből tartod fen magad, albérlet, rezsi, stb.,...

Ha repülsz, az komoly döntés legyen!

2019. dec. 29. 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
elég hülyék a szüleid sajnos, nem akarják, hogy szex legyen:)
2019. dec. 29. 17:26
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
Ezt már elbactad, olyan 13-14 éves korod körül kellett volna elkezdened feszegetni a határokat és úgy viselkedni, hogy ne egy hülyegyereknek tekintsenek, hanem felnőtt embernek. Mostmár csak annyit tudsz csinálni, hogy továbbra is becsicskulsz anyunak és apunak, hagyod magad zsarolni és vársz pár évet, ameddig el tudsz költözni.
2019. dec. 29. 17:33
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Persze, mivel magad is gyerek vagy még. Nem akarnak még egy gyereket felnevelni, ha netán beszusszanna.. és a barátod hirtelen lelépne... őket szívatnád meg de nagyon (magadon kívül persze)

Nem akarod, hogy a barátod tartson el? De az teljesen rendben van, hogy a szüleid tartanak el... Hmm érdekes, érdekes!

2019. dec. 29. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Fiunál nem lehet lenni?
2019. dec. 29. 18:32
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

Ilyen idősen meg rajtuk élősködsz és neked áll feljebb? Tarts el magad, vegyél lakást, házat és majd ott te dirigálsz. Addig meg tiszteld őket azért mert eltartják a rég felnőtt gyereküket. Az ő házuk,az ő szabályaik.

U.i. ne viszkessen még annyira.

2019. dec. 29. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!