Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok egy ilyen barátnővel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Huszonéves férfi vagy és van egy huszonéves barátnőm több mint fél éve. Nagyon rendes, kis cuki, de egyszerűen nem jut eszembe jobb szó, mint fapina. Egyszerűen nem tesz meg nekem szinte semmi szexuális téren, nem elégít ki orálisan, ki se veri nekem, és gyakran a szexet is visszautasítja. Mindig én kezdeményeznék, de semmi eredménye nincsen. Nem tudom mit tegyek, nem csal meg engem ez 1000%. Kérdeztem tőle ezeket a dolgokat, de csak annyit mond, hogy nincs kedve. Nagyon bánt a dolog, mert én mindent megtennék érte. Ti meddig bírnátok így? Bocsi ha hosszú lett a mondandóm, szép napot sziasztok!

2019. dec. 29. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél már vele erről? Komolyan nem értem azokat, akik nem képesek a kommunikációra egy kapcsolatban.
2019. dec. 29. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt már orgazmus a veled?
2019. dec. 29. 18:02
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ!

Beszéltem már vele, amint említettem, azt mondja mindig, hogy nincs kedve hozzá. Ennyivel lezarja

2019. dec. 29. 18:11
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

2. válaszoló vagyok

Bocs h ezt írom de akkor dobd ki, ha ennyire leszarja h "kielégületlen" maradsz. hagyd a francba, nem lehet 100as a csaj

2019. dec. 29. 18:16
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
Akkor kuka.
2019. dec. 29. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
Lapát.
2019. dec. 29. 19:22
 17/19 anonim ***** válasza:
92%
Ezt az eddigi bnőim dumàt hagyjuk, sztem a volt baràt is azt gondolta h frenetikus volt vele a szex es volt elottem vagy hat masik bno.kocsijara tobb ido szant h beinditsa mint engem, es mivel akkor nem volt mas akihez hasonlitani tudtam volna azt hittem ez a szex... Hat egy ido utan en js csak kotelessegbol csinaltam meg nehez elmagyarázni egy ffinak h hogyan inditson be ha nem jon magatol/nem probalkozik...
2019. dec. 29. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Te benned is ott a hiba, ne haragudj. A kérdésben folyton magadtól beszélsz, hogy te ezt, meg azt szeretnél...Egy szó nem esik arról, hogy vele mizu? Nem egy tárgy....!!! Persze az sem jó, hogy nem lehet vele megbeszèlni, ha igaz amit írsz, hogy ennyire fèlvállról veszi és leráz röviden. Akkor is meg kell beszélni! Tetszik vagy sem neki. Mindkettőtök érdekében. Mert így úgy fest, hogy teljesen más vizeken eveztek. Mondjuk szerintem te is eléggé kiélezted a kérdést a szexre... Tud egy pár mást is csinálni. Lehet más téren meg te nem adsz neki elég figyelmet, időd, programokat. Lehet csak szexuális tárgynak érzi magát. Mondom lehet!
2019. dec. 30. 09:51
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
nem lehet, hogy csak seggbe szereti, de nem mer előhozakodni vele? én rákérdeznék erre a helyedben a szüleinél!
2019. dec. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!