Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most jelenthet rosszat? Vagy csak rosszat jelenthet?
Az exével beszélget, de ilyen napi szinten. Szivecskezik meg kedvelgetik egymás képeit.. a többit kitudja..
közben velem teljesen normális, de ez engem zavar akkor is.
Félek attól, hogy rájön neki a volt csaj kell.
Nem hiszem el, hogy mindig így járok. Ez annyira kiábrándító. Nem szoktam féltékenykedni, meg nem hoztam ezt még fel neki eddig. Múltkor láttam meg véletlenül, hogy a csaj ott van a kis becenevével a friss beszélgetések között.
Annyira szomorú vagyok. Nem tudom mi lenne a jó lépés. Ha rákérdezek erre akkor én tűnök majd féltékenynek és idegesítőnek.
De nem értem tényleg, ha egyszer valakivel vége és a múltat lezártad (azt mondta már egyszer, hogy nem engedi hogy a múltja visszajöjjön) akkor miért és miről kell csevegni az exel? Én se beszélgetek volt pasikkal, pedig van olyan, akivel békésen váltunk el. De ez nem azon múlik. Mit tennétek ilyen esetben? Szeretnék hinni, de annyiszor csalódtam már.
Kapcsolat eleje.. olyan párkapcsolatnam mondanám.
De minden tökeletesnek tűnt egészen mostanáig, amég fel nem fedeztem az ex csajt a színen.
Nem vagyok vak idióta, köszönöm.
Az nem értem miért az én hibám, hogy elkezdtek beszélhetni. Nem nézem a telefonját természetesen, így csak véletlen vettem észre legutóbb. Szerettem volna bízni, de ha már az elején így alakul azzal nem tudom mit lehet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!