Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki, nem csalná meg a nőjét pl ha hosszabb időn át egy lakatlan szigeten van a párjával és annak kiéhezett bnőjével?
állandóan ilyen kérdések jutnak mostanában eszembe, mert nem érzem úgy, hogy a párom mindenféle helyzetben hű maradna hozzám
mint ahogy a fenti esetben sem
de lehet nincs senki aki az maradna....
Akkor aggódj, ha lezuhantatok.
Amúgy egy ilyen esetben kialakulna az édeshármas. Ez van.
vagy egy szilveszteri bulin nem jönne össze egy nagyon szexi és magányos csajjal a párja orra előtt?
pontosabban ott jókat beszélnek, 1 hétre rá felveszik egymást iwiwen....
mert a párom ezt tette eddig...
így máshogy hangzik?
hát ilyen helyzetben a barátnőm szerintem külön megkérne hogy dugjam meg a csajt vagy csináljuk hármasban.
viszont ha csak ketten lennénk a szigeten, szerintem akkor megcsalnám a barátnőmet, még ha tudnám is, hogy néhány hét múlva jön a hajó értünk
amúgy hűséges vagyok..
Ez a külömbség pasi és pasi között, mint a 18:46os tuskó és a 18:56 os férfi között.
te szerezz magadnak egy férfit inkább, nefélj, még maradtak páran :)
Ez attól függ hogy a két nő között melyik a dominánsabb.
Ha a pasi csaja, akkor a barátnőnek maradna a maszti, de ha a barátnő akkor előbb utóbb valószínű a pasi is az övé lenne, és a pasi csaja kényszerülne masztizásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!