Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevésnek érzem magam neki....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésnek érzem magam neki. szarul érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
volt 1 pasim, 1 hétig. nemrég lett vége. azért mert volt 1 bnője neki, és szakítottak és nem tudta elfelejteni és depressziós is miatta. Meg azt modnta minek dolgozni ha nincs kiért. és kevésnek érzem magam ahhoz hogy ez megváltozzon. nem vagyok olyan jó csaj mint ő volt, és értem már nem is érdemes dolgozni. ennyire szerencsétlen vagyok? ilyenkor mindig eszembejut h senki se lesz szerelmes belém.
2010. júl. 20. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre mondják hogy temetni kell a múltat,meg hogy nem az egyikből a másikba ugrani.
2010. júl. 20. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
pff... jártál 1 hetet egy barátnős fiúval és ezek után összezuhantál. hát nokomment. 12 éves vagy kb ugye?
2010. júl. 20. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:
csak volt barátnője amikor vele votlam akkor már szakítotak
2010. júl. 20. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia Furko rég látalak :D

szandi vagyok:D

ja am öö mindenkinek kel idö hogy tultegye magát a régi szerelmen.

2010. júl. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!