Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan időszak, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan időszak, amikor sokat veszekedtél a pároddal?

Figyelt kérdés
Mi(k) volt(ak) a konfliktus oka(i), és végül hogyan sikerült rendezni a dolgokat, vagy esetleg szakítás lett a vége?

2019. dec. 23. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Pont ilyen időszakban vagyunk. Nem tudom mi lesz a vége. De kezdek belefáradni.
2019. dec. 23. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Az esküvőnk után valamiért úgy gondolta az anyósom, hogy ezzel ő lett az anyám, miközben anyukámmal semmi gond nincsen. Undorító volt, amit csinált és okozott pár kellemetlen hetet nekünk. Az azóta eltelt 14 évben, hála Istennek, nem találkoztam vele. Túl vagyunk házkeresésen, vásárláson, hutelfelvételen, majdnem meddőségen, kis korkülönbséges tesókon, szívbeteg babán, de semmi említésre méltó feszkó nem volt.
2019. dec. 23. 15:19
 3/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
30%
Nem. Nálunk relatíve azonnal megoldódik minden vita.
2019. dec. 23. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Benne vagyunk. Felváltva dolgozunk, aki otthon van rendezi a 2 és fél éves gyereket és a háztartást. 12 órázunk mindketten, nagyon kemény.

Még pár hónap, remélem rendbe jövünk.

2019. dec. 23. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Volt, már szinte napi szinten veszekedtünk. Az okai mindig más dolgok voltak, ő ellustult és elkényelmesedett, nekem nem volt elég az az effort amit a kapcsolatba belerakott. Kvázi egy haldokló kapcsolatot próbáltam egyedül kihúzni a szarból, neki mindegy volt.

A sok veszekedés miatt elhidegültünk, szex se volt, már közös jövőképünk se volt. Végül szakítottunk, másfél év kapcsolat után.

Szerintem ha van szarabb időszak is ami sok veszekedéssel jár, azt megkell oldani minél előbb. Nálunk ez a szar időszak 3 hónapig tartott, ami már szinte felőrölt engem. Soha többet nem fogok ennyi ideig türelmes lenni.

2019. dec. 23. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Nem volt ilyen , remélem nem is lesz.
2019. dec. 23. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,régebben nagyon féltékeny volt,nem bízott bennem.3 éve élünk együtt,most már (remélem) hisz nekem. A lényeg,hogy nem veszekszünk.
2019. dec. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!