Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan időszak, amikor sokat veszekedtél a pároddal?
Benne vagyunk. Felváltva dolgozunk, aki otthon van rendezi a 2 és fél éves gyereket és a háztartást. 12 órázunk mindketten, nagyon kemény.
Még pár hónap, remélem rendbe jövünk.
Volt, már szinte napi szinten veszekedtünk. Az okai mindig más dolgok voltak, ő ellustult és elkényelmesedett, nekem nem volt elég az az effort amit a kapcsolatba belerakott. Kvázi egy haldokló kapcsolatot próbáltam egyedül kihúzni a szarból, neki mindegy volt.
A sok veszekedés miatt elhidegültünk, szex se volt, már közös jövőképünk se volt. Végül szakítottunk, másfél év kapcsolat után.
Szerintem ha van szarabb időszak is ami sok veszekedéssel jár, azt megkell oldani minél előbb. Nálunk ez a szar időszak 3 hónapig tartott, ami már szinte felőrölt engem. Soha többet nem fogok ennyi ideig türelmes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!