Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó vagyok hogy gyerektelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok hogy gyerektelen párt keresek?

Figyelt kérdés

2019. dec. 20. 07:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
Kiderült a kérdező neme? Nagyon röhögtem rajta:) Ilyen ufó lényekkel nem tudom mit lehet kezdeni. Elképzeltem, ahogy fél évig nem derül ki, hogy a csajomnak/pasimnak nincs gyereke:) Tiszta sci fi, egy star wars vagy még annál is jobb.
2019. dec. 20. 09:04
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Kiderült a kérdező neme? Nagyon röhögtem rajta:) Ilyen ufó lényekkel nem tudom mit lehet kezdeni. Elképzeltem, ahogy fél évig nem derül ki, hogy a csajomnak/pasimnak van gyereke:) Tiszta sci fi, egy star wars vagy még annál is jobb.
2019. dec. 20. 09:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy cseppnyi eszed van most azonnal szakítasz és tiltod mindenhonnan.
2019. dec. 20. 09:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Fél évig hol volt az a kislány?? Ügyes a nő, vagy is azt hiszi magáról."

Pont ennyi erővel lehet férfi is, aki elfelejtette tudatni, hogy gyereke van.

2019. dec. 20. 09:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki fél éven keresztül eltitkolja a saját kislányát, azzal nem az az egyetlen probléma, hogy gyereke van.

Jól tetted, hogy szakítottál.

2019. dec. 20. 10:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.Azt hozta fel mentségére, hogy őt nem érdekli az a gyerek, igazából nem is akarta. Én meg annyira tetszettem neki, hogy félt hogy elhagyom, ha bevallja hogy van a gyerek.
2019. dec. 20. 10:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy bunkó
2019. dec. 20. 10:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem szakítottam vele, de megmondtam neki, az én életembe ne hozza bele. Közös programokat ne csináljon. Azt mondta jó.
2019. dec. 20. 10:41
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ostoba dolog volt nem szakítani.

Lesz még gondod belőle

2019. dec. 20. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:
58%

Ostoba egy liba vagy! Nem azért, mert nem kell gyerekes férfi, nem is az hogy titkolta fél évig ami miatt maga a pasi lehet akár milyen, marha szánalmas és igy vágtam volna ki mint a huzat. Nem érdekli a lánya és te egy ilyen alakkal tervezel? Buta vagy, majd felcsal aztán nevelheted egyedül! Szoba nem állnék ilyennel aki szarik a gyerekekre, lese köpném!

N27

2019. dec. 20. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!