Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit szex közben?
"aztán pár együttlét után már igencsak enyhül a szorítás"
?? Öö, a nők nemi szerve nem így működik... Szülés után tágulhat esetleg.
Én legalább 10 évnyi szex után is ugyanolyan szűk vagyok, mint az elején.
Mi is 7 éve vagyunk együtt, semmit nem érzek már én sem. Kezdem elhinni, amit itt írnak, hogy hosszútávon senkivel nem jó együtt lenni, mert unalmassá válik és kiábrándultok egymásból. Hát sajnos 7 év után ez már megtörténik.
Hogy hogy lehetne jobb? Sok munkával talán. De kinek van hozzá ereje?
Igen 11, en is azt akartam irni...
Sztem ha enyhul a szoritas, pont h kevesbe elvezi a no, ha en elvezem a baratom mar attol majd elelvez ahogy szoritom onkentelenul
#11 Ez a saját tapasztalatom! Nekem elég vastag, és van akinél az elején kicsit nehézkesen ment be, de 3-4 alkalom után már semmi ilyen gond nem szokott lenni. Később meg már szinte alig éreztem valamit, még ha a behatoláskor volt is némi ellenállás,szorítás az a szex közben elmúlt. Azt szokták mondani, hogy a hüvely izmai is igazodnak az adott pasi farkához, és gondolom ezért van ez a helyzet. Sajnos egy idő után már nálam is előjött az, hogy kevésbé volt izgató, és nehezen mentem el.
44F
Ket dolgot tudok elképzelni.
1) a noknel is vannak méretek, es lehet pont olyanokkal hozott ossze a sors akik nem kulonosebben szukek, az elso alkalammakl a kezdeti szorongas miatt lehettek szukebbek
2) valojaban mar nem volt idegesseg, mechanikus ingerles miatt ellazult, siman bemegy de a no megsem eleg izgatott
Amit korabbi valaszolo is mondott egy no puncija nem 'tagul' igy ki, a hüvely koruli izmok lazasaga agyban dol el meg ingerles hatasara, (kiveve persze szules)
#15 valószínűleg igazad van! De volt egy élettársam 10 évig, szóval ott szorongás kizárva, és mikor sokáig nem volt szex, akkor az elején őt is szorosabbnak éreztem, aztán ő is olyan szinten ellazult, hogy alig éreztem valamit. Ő most töltötte be a 40-et. De volt egy 53 éves 154 centis barátnőm, két gyereket szült, és az elején ő is jó szűk volt, de pár együttlét után érezhetően gyengült a szorítás, pedig bevallása szerint intimtornázott, illetve az elején elmondta, hogy rettentően feszítette még az első 3-4 együttlétnél, de aztán neki is simán becsusszant, pedig 5,5 centi vastag.
Lehet, hogy azt mondjátok nem tágul a hüvely, de a tapasztalatok valahogy nekem mást mondanak, vagy azt is el tudom képzelni, hogy ugyan tágul, de kell idő neki a regenerálódáshoz, amit pl a rendszeres szex mellett nem tud megtenni. Ennél a barátnőmnél se volt előttem sokáig más. De utána érezhetően kitágult, vagy lazult az izomzat.
Hat figyu, ha ennyit beirsz a gugliba hogy huvely tagulasa, kiadja pl a hazipatika cikket ott le van irva erthetoen hogy nincs ilyen hogy kitágul a huvely szex hatasara es ugy marad
Amugy en a helyedben tenyleg elgondolkodnek h minden partnered tenyleg elvezte-e a szexet, en ha elvezem, automatikusan raszoritok, a partnerem szerint olyan mintha szinte beszivnam. A nagy szerszam sajnos nem mindenvoltam 14-20 cm kozottiekkel, es kulonbozo vastagsaggal,megis a mostani parommal a legjobb a szex eddig akinek tok atlagos meretei vannak. Egyszerűen nagyon figyelmes es turelmes es az a visszajelzes h mindig "szoritom" mint allat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!