Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok a házasságotokat rossz szex miatt?
30 éves nő vagyok, három éve házas. A férjemet egy óriási csalódás után ismertem meg. Örültem, hogy végre van valaki, akiben megbízhatok. Az szex vele sosem volt egetrengető, az elején nem volt rossz, de nem is annyira szuper. Mostanában azonban van, hogy egyáltalán nem kívánom őt. Van időszak, amikor nagyjából. Én nagyon szeretem a szexet, igényelném most is, csak hát már nem kívánom annyira szexuális téren. A szerető kizárt. Nem lennék arra képes, hogy a tudta nélkül más kef*ljen.
Sokszor elgondolkodom -főleg, amikor nagyon hiányzik a jó szex - hogy talán ki kellene lépnem a házasságból. De ki tudja, találnék-e olyat, akivel a szex is jó és meg is tudok bízni. Illetve én már gyereket is szeretnék, de ilyenszexuális élettel nem tudom, merjek-e vállalni vele gyereket. Milyen lenne gyerek mellett vele a szex? Hm... Szóval ilyen kérdések motoszkálnak a fejemben.
Szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!