Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok a házasságotokat rossz szex miatt?
30 éves nő vagyok, három éve házas. A férjemet egy óriási csalódás után ismertem meg. Örültem, hogy végre van valaki, akiben megbízhatok. Az szex vele sosem volt egetrengető, az elején nem volt rossz, de nem is annyira szuper. Mostanában azonban van, hogy egyáltalán nem kívánom őt. Van időszak, amikor nagyjából. Én nagyon szeretem a szexet, igényelném most is, csak hát már nem kívánom annyira szexuális téren. A szerető kizárt. Nem lennék arra képes, hogy a tudta nélkül más kef*ljen.
Sokszor elgondolkodom -főleg, amikor nagyon hiányzik a jó szex - hogy talán ki kellene lépnem a házasságból. De ki tudja, találnék-e olyat, akivel a szex is jó és meg is tudok bízni. Illetve én már gyereket is szeretnék, de ilyenszexuális élettel nem tudom, merjek-e vállalni vele gyereket. Milyen lenne gyerek mellett vele a szex? Hm... Szóval ilyen kérdések motoszkálnak a fejemben.
Szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben?
szar a szex, de hozzámegy...
nők...
Én eleve nem értem hogy hogy mehet hozzá valaki egy olyan emberhez akivel nem jó a sze. Illetve nem olyan rossz.
Na de mindegy ezen már nem lehet változtatni.
1. Semmiképp se vállalj addig gyereket amig ez a probléma fenn áll mert csak mégjobban tönkrevágja ez egészet.
2. Mindenképp beszélj vele erről és próbáljatok javítani ezen,beszélgetni, ujítani mert ha ne előbb-utóbb megcsalod. Nem azért mert rossz ember lennél csak kielégületlen leszel és ha más meg megteszi akkor hidd el x év jó szex vagy szex nélkül nem fogsz kötélnek állni.
Foglald össze amit leírtál:fiatal vagy, nincs gyereketek, a szex már kezdettől nem működik igazán, Te többre vágysz, és számodra ez fontos.
Nem maradnék benne ebben a kapcsolatban, sőt, úgy gondolom,hogy itt nincs is miről beszélni.Ha nem kívánod Őt ez átcsaphat akár undorba is.
Én hozzá mentem volna. 30 éves vagy, simán találsz mást is.
Ha 55 évese lennél, azt tanácsolnám, hogy maradj ebben a langyosban, de 30 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!