Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha együtt vagyunk bunkó velem, de ha nem, akkor kémkedik utánam?

Figyelt kérdés

A barátommal már több éve együtt vagyunk, de már nagyon rossz a kapcsolatunk. Egy éve nem is voltunk semmilyen intim szituban. Ráadásul nagyon bunkó velem, zavarja a jelenlétem, ha csak az ő irányába nézek, már akkor rám szól, hogy mit lesem, stb. Mondtam neki, hogy akkor keresek lakást és elköltözök és akkor vége, azt mondta hála istennek, alig várja hogy eltakarodjak...

Ugyanakkor ha kiteszem a lábam, beteg mód nyomoz utánam. Ha nem veszem fel a telefont vagy nem írok vissza neki, már cirkuszol, hogy biztos qrválkodni voltam. Ha elmegyek a barátnőmhöz, hívogatja a barátnőmet, hogy ott vagyok-e vagy a párjának írkál, hogy tényleg a barátnőmmel vagyok-e. Amikor a szüleimhez mentem, akkor is írkál nekik, hogy ott vagyok-e, de volt már, hogy minden szó nélkül beállított, hogy csak épp erre járt, gondolta beköszön (soha nem szokott), utána el is ment. Les az ablakból merre megyek, mikor jövök, stb.

Persze amikor mondom neki, hogy álljon le, akkor jaj őt rohadtul nem érdekli mit csinálok meg kivel. Meg el van ájulva magától, hogy ő milyen jó pasi, a kolléganői így meg úgy futnak utána meg udvarolnak neki, és különben is én kinek kellenék, stb.

Miért csinálja ezt?? Attól félek, hogy ha elköltözök, akkor se fog leállni...

2019. dec. 14. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátod elmebeteg, neked meg ki kell lépned ebből a kapcsolatból. Ha zaklat akkor fel kell jelenteni.
2019. dec. 14. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es írja, mert beteg, vmi pszichés zavara van (lehet nárcisztikus, vagy vmi pikánsabb), vagy egyszerúen egy birtokló fax. Ez az ő problémája, te erről nem tehetsz és nem is tudod megváltoztatni. Hagyd el, mielőtt te is pszichó leszel, vagy legalábbis belenyomorodsz.

Jól érzed, ha elhagyod még durvább lesz. De ez ne tartson vissza. Vannak szüleid, rokonaid, barátaid, és ha mást nem van a rendőrség is. Le kell állítani ezt a nyomorultat. Ennyi.

2019. dec. 14. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Kamu
2019. dec. 14. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Koltozz el elsőként. A többi ráér azután.
2019. dec. 14. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Na, még egy buta rongy, aki nem tud szakítani. Miattatok szégyellem, hogy nő vagyok

... Jellemtelen mazochista csürhe

2019. dec. 14. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Szakítani fogok, ez nem is kérdés... Csak nem értem mire fel ez a nyomozás utánam, ha elmondása szerint én minden xar vagyok, ő meg az isten...
2019. dec. 14. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nyelted a dolgokat, hogy idáig fajuljanak? Miért nem léptél hamarabb, a kezdődő jeleknél? Muszáj leszel szakítani, ha boldog szeretnél lenni és ha egy egészséges párkapcsolatra vágysz. Sajnos fixen fog zaklatni, lehet durvábban, mint ahogy most ellenőriz, de ahogy említették vannak csaladtagjaid, barátaid és ha eldurvul a helyzett ott a rendőrség is.
2019. dec. 14. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Mert, ő az Isten! Hát, ezt ő is mondja, mit nem értesz ezen? :) Beteg, a tulajdona vagy, ne már, h jól érezd magad...

Hagyd el. Készíts fel mindenkit, h mi várható, aztán ha durvul a helyzet, leállítani őkegyelmét.

2019. dec. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!