Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig lehet titokban tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet titokban tartani a félrelépést?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy valaki élete végégig titokba tudta tartani és boldogan élt a párjával?
2010. júl. 20. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, egyszer minden kiderül.. nem olvastad a Légy jó mindhalálig - ot?
2010. júl. 20. 01:28
 2/7 anonim ***** válasza:

nem tudom, de nem is tartom érdemesnek sokáig tartogatni ezt a titkot. a tetteinkért vállalni kell a felelősséget. én biztos nem tudnék a barátom szemébe nézni, ha megcsaltam volna és titkolnám. tudom, hogy szar lenne és biztos lennének következményei, de ha ilyen hülye volnék, hogy félrelépek, meg is érdemelném...

18/L

2010. júl. 20. 01:31
 3/7 anonim ***** válasza:
biztos volt, minden megtörténhet:D
2010. júl. 20. 01:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csaltam a volt páromat és sose mondtam el neki,már nem vagyunk együtt de ma se tudja.Rendszeres állandó szeretőm volt és amíg tartotta dolog néha zavart de otthon "éhkopp" volt rendszeresen így kapóra is jött a dolog.Nem éreztem magam jobbnak akkoriban de amikor rendeződni látszódtak a dolgok akkor meg is szakítottam a másik vonalat.Aztán nem rendeződtek tartósan de ez már egy másik történet :)
2010. júl. 20. 01:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ejj a kocka. :D

De ez most jó poén volt. :)

Igen, a normálisabb emberek nem csalják meg a párjukat.

A jelenlegi barátnőmért sokat küzdöttem és hülye lennék megcsalni.

2010. júl. 20. 06:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Vannak ideális szeretők, akik kiegészítik az otthoni hiányosságokat.

Vagy korai magömlése van a annak a férfinak, vagy egyenesen csak figyelmetlen, de az asszony soha ne jut el a toppra, akkor igenis joga van egy ideális állandó szeretőt tartani, aki nem tolakodó, nem követelőző, nem akar saját családot, mert már van és az Ő asszony pedig frigid.

Szóval nem kell mindenről tudni, ha az az ügy jót szolgál.

Igy akkor nem kell elválni, a gyerekeknek csalódást okozni és két család is úgy érezheti, hogy minden rendben van.

És rendben is van.

Nem egymásnak születtünk, hanem egymásra találtunk és nem stimmelhet minden perfekt módon egy életen át.

2010. júl. 20. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Részemről max addig, amíg magamhoz nem térek, és rá nem jövök, hogy mit csináltam, addig tudnám titkolni.

A 2. kérdésedet meg gondold végig: ha valaki ilyen is volt, akkor azt sose fogod megtudni, mert már nem él, és m ivel titokban tartotta, más nem tud róla - csak ez nehéz, mert amit 2 ember tud, az nem titok, a megcsaláshoz meg szintén 2 ember kell.

2010. júl. 20. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!