Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek egy kapcsolatot egy füves csajjal?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 22:57
11/23 anonim válasza:
inkabb nem tartok marhat.... v is tehenet....
12/23 anonim válasza:
igaz én lány vagyok, de fordított esetben biztos hogy nem.. az ilyen embereknek semmilyen életcéljuk sincs, csak úgy lógnak a levegőben.meg nem azért.. tök gáz ha egy lány csinál ilyeneket.. szerintem nem trendi hanem égő :S
18L
13/23 anonim válasza:
nem hinném, hogy így megkéne bélyegezni őket. az én véleményem, hogy előbb ismerd meg. vannak fokozatok, pl. amikor találkoztok és nem tiszta, akkor az gáz, mert legalább józanul ismerjétek meg egymást. vagy ha már olyan szinten füves, hogy teljesen elbutult és ha a szemébe nézel nem látsz semmit, csak az ürességet, akkor nem hiszem, hogy fontos lesz neki a szerelmed. ha ennyire nem vészes, csak szeret szívogatni, akkor szerintem semmi akadálya és ha neked ez nem tetszik, vagy félted, egy idő után megmondhatod neki mit gondolsz az egészről.
15/23 anonim válasza:
Nem bajlódnék azzal hogy leszokjon.
17/23 anonim válasza:
nem hidd el egyszer te is megksótolod és leeht h az nem elsz jóó :S:S
18/23 anonim válasza:
IGEN, HÁZASSÁGIT! :D Minden álmom egy füves csaj. Mert a legtöbb füvesnek egy a felfogása, és én is az vagyok. :)
19/23 A kérdező kommentje:
Hová valósi vagy?:D
2010. júl. 19. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!