Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos hogy nincs benne semmi?
Páromnak munkahelyen megtetszett a közvetlen főnöke, a srác viszonozta eme figyelmet, kedves volt vele, bokolgatott neki.., párom megakarta ismerni(elkezdett hozzá vonzodni /azt mondja nem foglalkoztam vele ebben az idoszakban/) de felismerte a helyzetet és megálljt parancsolt magában. Ez a faszi ugyanúgy nyuzsgott körülötte, ő azt mondja semmi konkrét lépése nem volt ami miatt visdzautasithatta volna a közeledéset.jott a baba, leszamolt, ez a srác ismerősnek jelölte, amit elfogadott, "lecsekkolta mint bármelyik új ismeroset,( egyedüli i s meros a munkahelyrol)
Irogatott páromnak, amire ő minden esetben reagalt(elvileg semleges hogy vagytok.. Kerdesek)
De bevallott hogy volt még bokolas is, amit a srác szerint ő értett félre. Később törölte magát a srác csinált új face, megint bejelolte, ő visdzaigazolta, már nem beszéltek, csak lajklgattak egymásnak ezt azt, egyszer házhoz jött vmi plüss vásárlás okán, elvileg barstnovel
És semmi több. Mikor kiderult értelemszerűn elvartam hogy azonnal törölje. A srác viszont kerdore vonta, miert. A párom meg még elnezest hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozza öt, de én féltékeny vagyok és ezért. Erre a tag, "első a család...parom záró üzenete, hogy ő nem haragszik és ha vhol találkozik vele megismeri ugyanúgy,beszelhetnek. Ezt az üzenetet is eltitkolta, törölte, úgy mint a többit is. Nincs semmim csak ez a történet, a 7 év titkolózás,a bizonytalanság. Ti ezt hogy a francia elnetek meg, mit gondolatok, ti hogy érzitek, folytatnatok ezek után. Én szeretném több okból is, de vhogy csak felemeszt ez az ügy, megalazva érzem magam ebben a kapcsolatban. Legalább ha leallitotta volna akkor ott hogy sosem lesz ebből semmi, mert azt mondja szavak nélkül is érződött, mit akar tőle és ő elturte, el viselte, vagy jól esett neki nem is tudom. Mikor balheink voltak és ez írt rá az jó érzés volt neki mindig.
A mai napig ugye konkrét lezárás se történt, és úgy érzem több neki ez a srác mint egy ismerős. Miért nem ismerte fel hogy olyan emberrel bratyizik, aki tőlem elakartak csábítani, a párom pedig semmiképp nem tisztelte, mert az elején rakerdezett vagyok e neki, szeret e. pfffff
Teljesen tanácstalan vagyok
Abban igazad van hogy az lenne a tisztességes, hogy törölné. Viszont a múlt felhánytorgatása részedről meg nem korrekg. Most vagy meg tudod bocsátani és továbblépni vagy tönkreteszed magad idegileg. Meg a családot is. Mert előbb-utóbb ő is megunja és beadja a válást. Senki sem tudja örökké elviselni, hogy b*szogatják meg alázzák.
Ha meg nem tudsz benne bízni (valahol megértem), akkor beszéld meg vele, hogyan lehetne ezt megjavítani, vagy legrosszabb esetben válás lesz.
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de hogy érzed, mennyire van rendben az egészséges önértékelésed és önbizalmad, ha családos, gyerekes férfiként most évekkel ezelőtti történeten kattogsz, és magadat hergeled fel azzal, hogy megpróbálod meggyőzni magadat arról, hogy esetleg több történt volna annál, mint hogy a párodnak jól esett egy másik férfi figyelme, érdeklődése, főleg egy olyan időszakban, amikor a saját bevallásod szerint elhanyagoltad, belekényelmesedtél a kapcsolatba stb.
Értem, hogy a bizalomvesztés alapjaiban tud megrendíteni egy kapcsolatot, de nem lehet, hogy ideje lenne eldöntened, hogy a jelenetekre és a közös jövőtökre koncentrálsz-e, vagy addig ráncigálod elő a múltat, és folytatod a jelenlegi viselkedésedet - "akaratlanul, de alázom a szavaimmal, sértegetem..." - amíg a feleséged egy nap úgy ébred fel, hogy nem bírja tovább lelkileg, és szeretne új életet kezdeni nélküled.
Én voltam nőként olyan helyzetben korábbi párkapcsolatban, hogy az párom folyton féltékenykedett anélkül, hogy lett volna bármi alapja.
Nekem közel egy év kellett ahhoz, hogy szembenézzek a ténnyel, hogy se nem tudom, se nem akarom neki örökké azt bizonygatni, hogy akkor is hűséges vagyok hozzá, ha éppen nem vele vagyok napközben, akkor is, ha lenne olyan férfi, akinek tetszem és csapná a szelet, ha független lennék, és akkor is, amikor időnként volt, aki annak ellenére közeledni próbált, hogy egyértelműen tisztáztam, hogy kapcsolatban élek.
Se őt nem csaltam meg soha, sem előtte, sem utána soha senkit, de köztünk a folyamatos féltékenykedésének, bizalmatlanságának és számonkéréseinek az lett a vége, hogy hiába szerettem őt, beláttam, hogy én így nem akarok élni, és elhagytam.
Nekem annyival könnyebb volt a szakítás, hogy csak a saját életemről döntöttem, nem egy közös gyerekéről is.
Amúgy már megtortent, se ejjelem se nappalom azóta, csak fogyok, őszülők
Nem tudom elfogadni hogy azt mondja semmi nem volt, akkor minek a mainapig titokban tartani mindent, az lett volna fér ha ott felvallalja magát és enged hogy donthessek, de így nem tudok vele mit kezdeni, nem látok semmi kiutat. Folytatnám, de 2 3 nap és feltor bennem megint és neki állok, számon kérem, részletekről fagattom, nem tudom hogy ez tudat alatti feldolgozás lenne a részemről vagy mi, de nyilván ilyenkor mindenki tisztán akár látni, azután lenne csak lehetősége jó döntést hozni. Én valamiért úgy érzem hogy nincs teljesen kiboritva az a k. rva bili, valami van még, ami leginkább feltenne az i re a pontot. Teljes joggal felét hogy elhagynam ha olyat mond el, de miért nincs tisztesség?
Miért kell ennyire meggyotorni valakit akit állítólag annyira szeret. Vállalja a következményeket, ez lenne fér, így kellene történnie
Azért a "családot rakott a nyakadba" eléggé erős. A család kettőtök felelőssége, szóval ne told rá. Ez nem egy muszáj kolonc, közösen vállaltátok. Megértem a csalódottságot, de most vagy megesz a féltékenység/ideg, vagy hajlandó vagy megbocsátani és továbblépni. Ha nem tudsz, az is megérthető, de akkor számolj azzal, hogy válás lesz ebből. Neked sem kötelező benne maradni a kapcsolatban.
A választás a kezedben van.
És tudom miről beszélsz, mielőtt nekem esel, hogy fingom sincs - volt egy ugyanilyen helyzetem, elváltam és különköltöztem az akkor 9 hónapos lányommal. Legjobb döntés volt, van élet válás után is.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!