Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztos hogy nincs benne semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos hogy nincs benne semmi?

Figyelt kérdés

Páromnak munkahelyen megtetszett a közvetlen főnöke, a srác viszonozta eme figyelmet, kedves volt vele, bokolgatott neki.., párom megakarta ismerni(elkezdett hozzá vonzodni /azt mondja nem foglalkoztam vele ebben az idoszakban/) de felismerte a helyzetet és megálljt parancsolt magában. Ez a faszi ugyanúgy nyuzsgott körülötte, ő azt mondja semmi konkrét lépése nem volt ami miatt visdzautasithatta volna a közeledéset.jott a baba, leszamolt, ez a srác ismerősnek jelölte, amit elfogadott, "lecsekkolta mint bármelyik új ismeroset,( egyedüli i s meros a munkahelyrol)

Irogatott páromnak, amire ő minden esetben reagalt(elvileg semleges hogy vagytok.. Kerdesek)

De bevallott hogy volt még bokolas is, amit a srác szerint ő értett félre. Később törölte magát a srác csinált új face, megint bejelolte, ő visdzaigazolta, már nem beszéltek, csak lajklgattak egymásnak ezt azt, egyszer házhoz jött vmi plüss vásárlás okán, elvileg barstnovel

És semmi több. Mikor kiderult értelemszerűn elvartam hogy azonnal törölje. A srác viszont kerdore vonta, miert. A párom meg még elnezest hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozza öt, de én féltékeny vagyok és ezért. Erre a tag, "első a család...parom záró üzenete, hogy ő nem haragszik és ha vhol találkozik vele megismeri ugyanúgy,beszelhetnek. Ezt az üzenetet is eltitkolta, törölte, úgy mint a többit is. Nincs semmim csak ez a történet, a 7 év titkolózás,a bizonytalanság. Ti ezt hogy a francia elnetek meg, mit gondolatok, ti hogy érzitek, folytatnatok ezek után. Én szeretném több okból is, de vhogy csak felemeszt ez az ügy, megalazva érzem magam ebben a kapcsolatban. Legalább ha leallitotta volna akkor ott hogy sosem lesz ebből semmi, mert azt mondja szavak nélkül is érződött, mit akar tőle és ő elturte, el viselte, vagy jól esett neki nem is tudom. Mikor balheink voltak és ez írt rá az jó érzés volt neki mindig.

A mai napig ugye konkrét lezárás se történt, és úgy érzem több neki ez a srác mint egy ismerős. Miért nem ismerte fel hogy olyan emberrel bratyizik, aki tőlem elakartak csábítani, a párom pedig semmiképp nem tisztelte, mert az elején rakerdezett vagyok e neki, szeret e. pfffff

Teljesen tanácstalan vagyok

2019. dec. 11. 08:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Többször is mondtam már neki, miért nem hagyott ott akkor, minek kellett osszekoltozes, gyerek, család..

Szeret és mindig engem akart és akar is. Nagyon jó érzés ezt hallani, de a helyzet gyorsan elhomasolyitja a szavait mindig.

Már nem egyszer gondoltam rá hogy leszarom a földi létet is, de a fiam ott van, nem hagyhatom cserben és nem is fogom. És a páromat is szeretem. Csodálatos, iszonyat kedves ember, gyönyörű szép és imádom. De ez a dolog mindent elvész tőlem

2019. dec. 11. 09:49
 12/51 anonim ***** válasza:
91%
Azert ennek ne dolj be. A szavai nincsenek szinkronban a tetteivel, akkor eleg hiteltelen. Lezarna, hidd el, ha nem jelent neki semmit, mi a fenenek viselne egy random figura miatt a feszkot otthon, ha loszart nem szamitana. Nem ilyen fekete-feher, en nem, de szuleim voltak ilyen helyzetben. Ha gondolod privatban le tudom irni, hatha segit, de nagyon hasonlo volt a szitu.
2019. dec. 11. 09:52
 13/51 A kérdező kommentje:
De épp ez az, ha annyira fontos neki miért nem ott van, miért nem őt választotta már akkor. Írtam amugy
2019. dec. 11. 10:02
 14/51 A kérdező kommentje:
Én vagyok a második párja, 23volt akkor, 0 tapasztalattal, nyilván esélye nem volt egy hivatásos csabitoval szemben. De hogy miért nem ismerte fel hogy nem helyes a folytatás, azt nem tudom,hogy nem jött a felismerés
2019. dec. 11. 10:06
 15/51 A kérdező kommentje:
Tegnap azt is megkaptam menjek el pszichológushoz mert bolond vagyok, hogy nem fogom fel nem értem meg amit mond. Aztán lőtt egy ilyet, ha annyira nagyon kellene neki, bármikor megkaphatta volna a srácot /ideges volt már, nyilván bantasnak célozta, de az ilyen duma előre nem vissz semmit, sőt felbuzeralt meginkabb
2019. dec. 11. 10:10
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez a történet 7 éves, semmi aktualitása; család lettetek, ott a gyerkőc, nem kellene ezzel foglalkoznod, főleg mindennapi problémát gyártani a semmiből!
2019. dec. 11. 10:21
 17/51 A kérdező kommentje:
Remélem bele szaladsz majd egy ilyen szituba, szívből kívánom neked. Majd megnezem akkor hogy áll a szád
2019. dec. 11. 10:34
 18/51 anonim ***** válasza:

Egy primitív barom vagy. Az utolsó hozzászólásodból még inkább kiderült, bár én már ezelőtt is ezt gondoltam.

Nem értem mit kell így felfújni a dolgot. Hagyjad már azt a szerencsétlen nőt!

Bezzeg, ha fordított nemek lettek volna, már le lenne szólva a kérdező, hogy lépjen tovább a dolgon, már rég volt, blabla. De így, hogy egy férfi írta ki a feleségéről!!! Rögtön már, biztos megcsalta meg ilyenek. Istenem. Imádom a kettős mércét!

Kérdező, remélem elhagy a feleséged, én egy másodpercig nem viselnélek el a hülyeségeddel.

2019. dec. 11. 10:42
 19/51 A kérdező kommentje:
Én csak azt kívánom szeress valakit annyira majd, aki ekkora válságot képes elinditani benned egy feltételezhető hűtlenség okán
2019. dec. 11. 10:55
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szeretet, hanem önzés. Azon kellene gondolkodnod, hogy megéri -e a viselkedéseddel a jól működő kapcsolatotokat tönkretenni, mert jó úton haladsz!
2019. dec. 11. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!