Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves házasként megnézem az egyetemista lányokat, de mást nem teszek. Mekkora baj ez?
Soha nem voltam csajozós, 10 éve vagyunk együtt a feleségemmel. Soha nem csaltam meg, még csak nem is flörtöltem. Nőismerőseim sincsenek akikkel irogatni szoktam. Sok barátom konkrét lépéseket is tesz, megcsal, flörtöl, a neten ismerkedik. Én csak annyit csinálok, hogy megnézem önkéntelenül a csinos fiatal nőket. Egyszerűen odavisz a szemem. Pl konditeremben is nem tudok mit tenni, megnézem a formás popsikat. Autóban ülve is ha áll egy csinos nő a buszmegállóban, odafordulok.
Mennyire beteges és problémás ez? A feleségem eddig nem tette szóvá, de amióta gyerekünk lett azóta morog miatta. A húga szerint minden pasi ilyen, én legalább nem csinálok semmi rosszat, nézni meg nem bűn.
Szerintetek? Megcsalni soha nem fogom, de apám pont ilyen volt mint én, csak ő flörtölt és csajozott is. Már gyerekként is elítéltem és soha nem tudnám őt követni ezekben.
#1-es és #20-as 😮😮
Szerelmes lettem ☺
Sok hozzászólást olvasgatok,sok helyen láttalak Titeket is és most már nem bírom magamban tartani. Igazi FÉRFIAK vagytok,köszönöm a magam és a többi nő nevében is ☺
Nem a bunkó hímneműek közé tartoztok.
Koszi. :)
Most akkor mi jon, feldobjunk egy penzermet, vagy hivjam ki a jegre a kommenttarsat, hogy megkuzdjunk Erted? :)
Valahogy csak el kell dontenunk, hogy ki legyen a befuto! :)
43F
😁😁😁
Na jó,nekem már van befutóm,de annyira jó olvasni Titeket ☺
Örülök,ha valahol meglátom a neveteket ☺
Azt meg kifejezetten élvezem amikor egy hülyét "szét oltotok" 😂
Utolsó. Te is leszhophatnál egy talicska aprónégert 😁😁
Kérdező,nincs gáz ha megnézed őket,de ne a feleséged jelenlétében csorgasd a nyálad,mert az neki rohadt megalázó. Szerintem neked is rosszul esne,ha vele lennél ő meg guvvasztaná a szemét szép,fiatal ,izmos fiúkákra . Szerintem ti (tisztelet a kivételnek),nem veszitek észre,hogy nem futólag pillantotok a hölgyekre,hanem szemmel magatokévá teszitek ☺ ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!