Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekszerint mégis anyagias az új párom?
Az biztos, hogy nem a szeretet neki a valodi èrték az életben.de a legrosszabb ha kapcsolatokban keresi az üzletet. Azaz nem karrierre poziciokra törekszik hanem hasonlo vehemens pénzéhes nöre.
Az ilyenek sajnos kb csak nagypapa korukban szoktak csak rajönni par vàlàs utan, es öregen a korhazban, hogy tévedèsben éltek végig.
Valahol ez a tévrendszer még kisgyermekkorban alakul ki. Ahol pl jàtekkal, pénzzel motivalnak a szülök, meg üzletszerüen nevelnek pl ha kitakaritod a szobàd akkor kaphatod meg az akàrmit, vagy mehetsz el valahova meg ilyenek.kialakul vmi tévhit hogy pl nem öröm a csalàdi nyàrsalàs együtt, hanem a pénz/jàték az öröm.
Gondolom az adni örömére meg végképp nincs tanitva. Amikor szegény kisgyermeknek ad àt jàtékot vagy a nagyinak viràgot.
Nem az csupan a félö vele, hogy pénzesre lecserél, hanem eleve lehet meg sem lehet vele élni a szeretetet szerelmet, mert neki lehet az nem érték. Hogy teszem azt együtt nevettek, föztök, stb. Ez neki csak amolyan idötöltes talàn. Màr annak aki egy 30 millios kocsitol is nagyobb làzba kerül, mint a nöjétöl.
Erröl jut eszembe. Nekem volt is az elsö komoly baratomnal aki rally versenyeken indult, turboztàk a kocsikat allandoan hogy szabalyosan a kocsijara kellett feltekeny lennem. Komoly ugy ereztem jobban imadja mint engem, hogy az èlete része, vele több idöt tölt, hozzà rohan etc. Nagyon nehezen békültem ki az egesszel mire eljutottam oda hogy ha öt szeretem akkor a kocsijat vele együtt szerettem, es lett is olyan fenykep amikor a kocsihoz "bujok" a motorhazra hajtottam a fejem kezen széttàrva, mintha "àtölelném". Kibekültem a vetélytàrssal :D
Igazabol te làtod majd azt hogy neki mennyit jelentesz. Es téged értékel e. Hogy el tudod e fogadni igy öt ezzel. Vagy ez kevés lesz.
Szerintem inkabb az a gaz, hogy ezzel kapcsolatban az a legnagyobb felelmed, hogy jon ujra egy penzesebb nő...Tenyleg akkor veszteseg lenne,elvesztenel egy olyan padit, aki nem not valaszt, hanem penztarcat?
En inkabb attol tartanek a helyedben, hogy teged is jol lehuz anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!