Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek velem van a baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sterre kérdése:

Szerintetek velem van a baj? (kiskutya téma)

Figyelt kérdés
Párommal már 4 éve vagyunk együtt. Két éve vett egy nőstény németjuhász kutyát a beleegyezésem nélkül (együtt lakunk). Két év alatt csak annyit törődik a kutyával, hogy neha(!!) amikor az oltasokat kell adni elviszi. De ez sem volt olyan sűrűn. Azóta le se cseszi a kutyát. Én hordom minden nap sétálni én szedem össze utána a kakit, én tanítottam meg sokmindenre. Meg nyáron a teraszunkon ültem kint és megszolta hogy a kutya hozzám jön mindig pedig az övé. Ott osszevesztunk hogy akkor miért nem volt az övé amikor törődni kellett vele. Nem is evvel van a bajom. Hanem ettől a tenyésztőtől akitől vette most nemrég találkozott vele és az ember panaszkodott neki hogy maradt meg egy kutyus akit senki nem vett meg. Tele beszelte a barátom fejét. Persze ő meg nekem próbál celozgatni hogy jövő hét szülinapomra megvenne nekem. Nekem semmi bajom evvel de a német juhászok pont az ő alma nem az enyém. Szerintem rajtam keresztül akar magának meg egy kutyát. Pedig mondtam neki hogy én majd menhelyről szeretnék egy öregebb kutyust mert az öreg úgy sem kell sok eséllyel senkinek. Kijelenttem neki hogy nekem nem kell kölyök kutya és meg van sértődve. Nektek erről mi a véleményetek?

2019. dec. 7. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

A parod onzo lusta diszno, te meg a tipikus martir fajta vagy, aztan ha tul sok lesz minden, a gyakorin fujod ki a faradt gozt. Nem am a parodnak probalod elmondani mi a baj.

Ez a kapcsolat az egben kottetett, zsak a foltjat....

2019. dec. 7. 18:54
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenek az állatbarátok.
2019. dec. 7. 19:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs gyereketek és anyagilag nem függsz 'párodtól', szépen mondd meg neki, hogy eddig is 3 tagú volt családotok a kutyával, ezután is 3 tagú marad a két kutyával!
2019. dec. 7. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Veled annyi a baj, hogy nem nyitod ki a szádat a trehány, lusta, felelőtlen pasidnak.

És igen, a gyereketek is, ha lesz, kb. ennyire fogja majd érdekelni. Egy lakás dísz lesz neki, mint a kutya is. Szóval ezen érdemes lenne elgondolkodnod sértődés helyett.

2019. dec. 7. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én lelépnék a kutyával :)
2019. dec. 7. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is a tenyésztővel beszélnék, hogy ne adja neki oda.

Amúgy igazuk van a többieknek. Vele semmiképpen ne vállalj gyereket, mert ugyanez lesz.

2019. dec. 7. 20:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a tenyésztővel, hogy semmiképp ne adja oda neki. És a másik: igenis fel kell, hogy hozzuk a gyerektémát, mert akkor is ugyanerre számíthatsz. Néha megsimizi, dobálja neki a labdát, de te fogod nevelni kábé egyedül a gyereket is. Felelőtlen, lusta dög a párod, ráadásul semmi kommunikáció köztetek.
2019. dec. 7. 20:38
 18/19 peca1000 ***** válasza:
100%
Én már ott vágtam volna ki, hogy megbeszélés nélkül hozott oda egy kutyát.
2019. dec. 7. 23:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, miért ne keverné ide a gyerektémát az a kommentelő? Tök igaza van.

Hogy jön ehhez, hogy felnőttek vagytok? Amúgy, ha már felnőttség, akkor: A felnőttek kinyitják a szájukat, ha bajuk van. A felnőttek nem vállalnak kutyát, ha nem tudnak róla gondoskodni.

2019. dec. 9. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!