Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen egy kapcsolatra végre valahára?
21 éves lány vagyok akit az édesanyja egyedül nevel és nincs testvére. Sokáig volt önértékelési problémám (csúnya volt a bőröm de ez hosszú...) ami mára már megoldódott és azóta mondhatni sok fiú akar velem járni. Még soha nem volt két hétnél tovább tartó kapcsolatom, mert egyszerűen nem bírom elviselni, ha valaki túl közel akar kerülni hozzám azt hiszem. Vannak olyan időszakaim, amikor szomorú vagyok miért nincs senkim, de legtöbbször megvagyok magam. Pedig ennyi idősen már kéne egy társ!
Addig jutok el srácokkal, hogy maximum a számomat adom meg, utána lerázom őket valamilyen indokkal, sokszor addig sem, mert "beijedek". Paradox helyzet, hogy a szex meg nem megy máshogy, ahhoz nekem bizalom kell (első)
Mi legyen mit csináljak? Mi a bajom? Nem akarok örök életemre magányos lenni egy falka macskával =(
szomorú 21
ugyanilyen vagyok én is még én se találtam senkit se.mondjuk én nem is vagyok annyira barátkozó típus ,mint te kérdező:(talán ez a baj.
18l
hidd el az igazit nem fogod hagyni elmenni....
szerintem nem puszta beijedésről van szó, hanem még nem
találtad meg a lelki társad!
Ne szomorkodj emiatt, 21 évesen abszolút nem gáz, ha nincs állandó társad:-))
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!