Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akarhat valamit? Kicsit necces sajnos a dolog.
Van egy lány aki nagyon tetszik.A múlthéten ismertem meg a strandon. Nap mint nap lent voltunk, elhülyéskedtünk(társaságban voltunk).Sokszor szemeztünk is....Ma véletlen összefutottunk és 3 puszival köszöntöttük egymást amit ő kezdeményezett(eddig csak köszönés volt)...
Sajnos haverom is nyomul(ami nagyon nem látszik de én észrevettem) a csajra viszont én benyögtem neki egy hülyeséget hogy engem a csaj nem érdekel pedig nagyon is...
Kettő kérdés van.Tetszek a lánynak és várjak vele, ismerjük meg egymást jobban?
Vagy hagyjam haveromnak aki szerintem megsétrődne eléggé ha összejönnék a csajjal?
Az a baj hogy én még mindig eléggé tapasztalatlan vagyok ilyen téren mivel kevés a csaj ismerősőm.Minden tanács jól jönne...
20F
ha jó barátod, akkor nem éri meg a csajért, bár ezt te érzed. szerintem kérj találkát a csajtól.
én szurkolok :)
L/17
egyértelmű hogy nem vagy közömbös a csaj számára, nyomulj tovább4ha úgy látod összejösztök, ne törődj azzal, hogy a barátodnak is tetszik,keressen mást.lehet hogy csak meg akarja dugni és annyi!Hülyeségnek és gyerekesnek tartanám ha megsértődne, még jó hogy nem megosztoznátok rajta! A csajnak kell dönteni, és ha úgy látod tied a pálya ne szalaszd el! még a végén egyikőtöké sme lesz!
19/L
Igazatok van.Amúgy nekem komolyak a szándékaim.....
Ezért nem is szeretném elkapkodni, elszúrni...
A vicces az hogy látásból már több éve ismerjük egymást...csak most kerültünk olyan helyzetbe hogy közelebb kerüljünk egymáshoz....
Viszont a 3 puszin még mindig megvagyok lepődve...:)
A lány barátnőjével beszélgettem msn-en, és mondtam neki hogy nézze meg a képemet ami a melóval kapcsolatos, hogy én itthon azzal dolgozom stb... és a lány barátnője és a csaj is megnézte egyidejüleg...ami eléggé fura...mintha msn-en ment volna a háttérben a beszélgetés rólam :O
hát igen, ki szoktuk beszélni a pasikat, sajnos ez elkerülhetetlen :)
L/17
Szerintem keress vele egy pillanatot amikor keten vagytok,fokozatosan közeledj és csókold meg! :D
ha engedi akkor sima ügy,ha nem engedi akkor sztem kár a továbbiakért
Igen, a srác jól mondja.
ha enm az nagyon szerény visszahúzódó fajta, akkor simán menni fog a dolog.
csak ne legyél beszari :)a csajok megérzik, és mínusz 5pont.
hajrá! én szurkolok.majd írj ha van valmi fejlemény.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!