Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt akit fiatalon kidobott az, akire azt hitte a férje lesz és boldog lett mással?
Figyelt kérdés
Pár napja dobott el magától az az ember akire azt hittem a férjem lesz, nagyon nehéz, főleg h mikor barátokon keresztül érdeklődtem róla azt mondják boldog, nem bánja hogy szakított stb...
Nekem ő volt az első nagy szerelem, több mint egy évig volt velem :(
Fogom még ezt érezni még?
2019. dec. 3. 12:49
1/8 anonim válasza:
Gondolom még elég fiatal vagy szóval nincs veszve semmi max. majd kicsit nehezebb lesz elcsavarni a fejed úgy, hogy azt hidd ő lesz életed párja.
2/8 anonim válasza:
Rengetegen voltunk ilyen helyzetben, nem vagy egyedül. Az emberek több, mint a fele szerintem átéli fiatalkora során ezt legalább egyszer, ha nem többször. Normális, hogy most gyászolsz, de nyugi, ilyenkor minadnnyian azt hisszük, hogy vége a világnak, de ez nincs így. Idő kell hozzá, de hamarosan jobb lesz, kitartás.
3/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok.
#2-es köszönöm. 💜 tényleg azt érzem, hogy összeroppantam :(
2019. dec. 3. 13:20
4/8 anonim válasza:
Az elsó szerelem, egy évig, ez valóban meghatározó, de csak mert első.. Lesz második, harmadik is, és akkor sem biztos, hogy az utolsó. A szakítás nehéz, fel kell dolgozni, és tovább kell menni, de ez nem pár nap alatt lesz, lehet, hetek, hónapok, de jönni fog más és jobb is még!
5/8 anonim válasza:
Én 20 voltam amikor életem legnagyobb csalódásán at estem.. Kb fél éven keresztül sírva keltem feküdtem.. Fizikailag fájdalmat éreztem.. De végül elengedtem. Sokszor voltam szerelmes utána es hala egnek nem csalódtam többet.. 3 gyönyörű lányom van és egy nagyszerű férjem.. Épp pár hete láttam azt a nagy szerelmemet, 17 ev után.. Hááát, nemsokra vitte az életben és igy vissza gondolva a sors jobbat akart nekem adni és így lett.. Még fiatal vagy.. Nézz előre ismerkedj, jarj nyitott szemmel.. Az életben mindenkinek át kell esni egy nagy csalódáson..
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!! Igyekszem összekaparni magam és bízom benne lesz majd valaki, aki megbecsül.
2019. dec. 3. 14:00
7/8 anonim válasza:
Anno engem. 19 és fél éves voltam, nem az volt az első szakításunk, 5 év alatt addig vagy 6x szakított, de az volt hosszú, fél év különlét után visszajött. Újabb 5 évet voltam vele, ezalatt gyerekünk is született. Végül én döntöttem úgy, hogy inkább ezt mégse, és ott hagytam... Pedig az első 5 évben azt hittem, ő a világ közepe. Hát nem volt az.
8/8 anonim válasza:
Én fiatalon házasodtam,23 évesen már elváltam.
Rá 4 évvel újra házasodtam a mostani férjemmel akivel már 9 éve házasok vagyunk és azóta van 2 gyermekünk.
Ne add fel a reményt,lehet hogy érni fog még pár csalódás de ez az élettel jár. Most úgy hiheted hogy már nem fogod soha ugyan azt érezni mint az ex barátoddal,de meglátod fogod. Csak meg kell találnod a megfelelő partnert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!