Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várja el a párom, hogy keressek új munkahelyet?
Szerinte máshol többet is kereshetnék ezzel a munkával.
Én viszont maradni szeretnék, mert:
Szeretek itt dolgozni,
Közel van, nem kell utazgatni, és már itt vagyok 12 éve!
Nettó 220-230 közt keresek, plusz évi 300 körüli prémium.
1 gyerek van, párom részmunkaidőben dolgozik.
35F
13/15-ös: Azt kell megérteni, hogy nem mindenki karrierista és hajszolja a pénzt, mint a legfontosabb dolgot az életben.
Ez nem arról szól, hogy ki mennyire rugalmas vagy sem. A kérdező elégedett a munkahelyével és a fizetésével. Ez éppen elég ok arra, hogy ne váltson és ne költözzön.
Én is jól érzem magam a munkahelyemen (már vagy 15 éve), elégedett vagyok a fizetésemmel és a vagyoni helyzetemmel. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy hasonló munkakörben a fővárosban 50%-kal többet, Nyugat-Európában vagy az USA-ban 4-5x többet kereshetnék. És kit érdekel? Ettől még nem érzem magam rugalmatlannak, így is megvan mindenem, amire szükségem van, tudok megtakarítani a nyugdíjas évekre, stb.
Ilyen elvárást nem lehet támasztani, pláne ha kábé minden szempontból tök jó az adott munkahely. De egyébként meg szal ő is keres, tehát együtt gondolom össze tudjátok rakni. Szerintem inkább örülnie kéne, hogy jó munkahelyed van, amit szeretsz. Nem akarnám neki mondani, hogy akkor hagyja ott ő az aktuális munkahelyét, hogy keressen többet annyival, mint amenniyvel te is kereshetnél, ha átmenne máshova; mert lehet, hogy ő sem találna ilyen jót.
Egyébként ő nem a főnököd te meg nem a beosztottja,hogy elvárjon tőled dolgokat. Szerintem maximum javasolhatja, de elvárni nem lehet.
Aha persze, pénztáros 230-250 ezer segédmunkás 300 ezer.
Meséljetek még.
Ezeket a cikkeket ismerem.
Vidéken egy eladó/pénztáros biztos hogy nem keres ennyit.
Kizárt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!